Eminem 24 éves lánya nagyon dögös - Combvillantós képet posztolt Hailie
Hailie Jade, Eminem középső lánya mára gyönyörű és kifinomult nő lett.

eminem
beauty and style
Top olvasott cikkek

Eminem középső lánya, Hailie Jade Scott igazi bombázó lett, hatalmas rajongótábora van a közösségi médiában, akik imádják, és inspirálónak találják ízléses képeit. A rapper és annak felesége, Kimberly Scott közös gyermeke 1995 szentestéjén jött a világra a szülők legszebb karácsonyi ajándékaként. 

Hailie születése édesapjára minden téren különleges hatással volt, ugyanis elmondása szerint kislánya motiválta, hogy még komolyabban vegye karrierjét mint rapper. Nagyon sok dalszövegének is ő az ihletője.

Eminem lánya az egyik legnépszerűbb sztár az Instagramon

2016-ban az akkor húszéves Hailie úgy döntött, csatlakozik az Instagramhoz, ami azért volt meglepő döntés, mert mindaddig a lehető legtávolabb tartotta magát a nyilvánosságtól. Még a szalagavatójára sem engedte, hogy édesapja kísérje, kerülve ezzel a feltűnést. Épp ezért nagyon rövid időn belül hatalmas rajongótábort szerzett magának.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

“take me to the nearest bottomless mimosa bar please”

Hailie Jade (@hailiejade) által megosztott bejegyzés,

A posztjait mindig nagy odafigyeléssel válogatja meg, képei kiváló divatérzékéről árulkodnak, és meglehetősen visszafogottak. Ezért is meglepő legutóbbi posztja, egy falatnyi miniszoknyában pózol, melyből elővillannak izmos lábai. Követői nem győzték dicsérni a képet.

 Valaki egyszerűen csak rengeteg szívecskével fejezte ki, mennyire tetszik neki Hailie szettje, mások viszont szavakba öntve mondták el véleményüket. „Úristen, imádom, ahogy kinézel! Mindig azt sugallja a külsőd, hogy egy olyan nő vagy, aki képes lenne irányítani a világot!”

Hailie tényleg magabiztosságot sugároz minden képén, és nemcsak gyönyörű és divatos, de művelt is. Pszichológia szakosként diplomázott, de egyelőre még nem tudja pontosan, mivel foglalkozna élete végéig. Érdekli a divatvilág, de a szépségiparban is el tudná képzelni magát a rapper gyönyörű lánya.

Jean-Paul Belmondo tinilánya

Jean-Paul Belmondo és a nála 32 évvel fiatalabb Nathalie Tardivel még a '80-as évek végén szerettek egymásba, 2002-ben kötötték össze az életüket, házasságukból egy kislány született, Stella Belmondo 2003 augusztusában látta meg a napvilágot. Stella csak ritkán mutatkozik, friss fotóin látszik, milyen gyönyörű tinédzserré cseperedett.

Ezt is szeretjük