Madonna 23 éves lánya megvillantotta kerek fenekét - Lourdes nem szégyenlősködött

Híres édesanyjához hasonlóan ő is szívesen bújik sokat mutató darabokba.

lourdes-leon-fenekvillanto-nadrag-cover
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Akárcsak annak idején Madonna, úgy a lánya, a 23 éves Lourdes Leon sem tartozik a szégyenlős típusú nők közé - a sztárcsemete is bátran visel még bevállalós ruhákat is, ugyanis jól érzi magát a bőrében, és büszke gyönyörű alakjára.

Villantós nadrágot viselt

Az elmúlt években ismét nagy divat lett a szaggatott farmer, rengetegen viselnek iparilag vagy házilag szétvagdosott kreálmányokat, melyek általában a comb és a láb egy-egy részét hagyják szabadon. Lourdes egy szexisebb verzióját viselte a ruhadarabnak, az ő farmerja ugyanis éppen a popsiját hagyta szabadon. Azt sem akárhogy: a fél feneke szó szerint kilógott a ruhadarabból.

A fenékvillantó darab megosztotta a rajongókat - többen igazán vagánynak és szexinek találták, de sokan úgy vélték, ennyi erővel nem is kellett volna nadrágot felvennie. A közösségi oldalon ilyen kommentek érkeztek rá: "Ha ilyen fenekem lenne, én is mutogatnám, bár szerintem ez a nadrág már kissé túlzás", "Rettenetes ez a gatya! Nem a fenékvillantással van bajom, hanem ezzel a hülye divattal - szétvagdosni egy vadiúj ruhadarabot menőzésből szerintem baromság", "Nem értem, mire jó ez a magamutogatás, ráadásul a nyílt utcán... rendben, fiatal és szép, de ki kíváncsi erre?" - írták a követők.

Madonna lányát egyébként New Yorkban kapták lencsevégre a rajongók egy egyelőre ismeretlen férfival, aki valószínűleg Lourdes új barátja, legalábbis egész délután meghitten társalogtak egymással. Az utolsó kapcsolata 2014-ben ért véget, akkor az Oscar-jelölt hollywoodi üdvöskével, Timothée Chalamettel járt együtt.

A vörös szőnyegen mindene kilátszott

Novemberben a Vogue és a CFDA közös gáláján egy teljesen átlátszó ruhát viselt, ami alá melltartót sem húzott - nézd meg, milyen merész volt!

Madonna lánya mellbimbót villantott - Lourdes nem takargatta magát

Nézegess képeket!

Elolvasom

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük