Madonna 23 éves lánya megvillantotta kerek fenekét - Lourdes nem szégyenlősködött
Híres édesanyjához hasonlóan ő is szívesen bújik sokat mutató darabokba.

lourdes-leon-fenekvillanto-nadrag-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Akárcsak annak idején Madonna, úgy a lánya, a 23 éves Lourdes Leon sem tartozik a szégyenlős típusú nők közé - a sztárcsemete is bátran visel még bevállalós ruhákat is, ugyanis jól érzi magát a bőrében, és büszke gyönyörű alakjára.

Villantós nadrágot viselt

Az elmúlt években ismét nagy divat lett a szaggatott farmer, rengetegen viselnek iparilag vagy házilag szétvagdosott kreálmányokat, melyek általában a comb és a láb egy-egy részét hagyják szabadon. Lourdes egy szexisebb verzióját viselte a ruhadarabnak, az ő farmerja ugyanis éppen a popsiját hagyta szabadon. Azt sem akárhogy: a fél feneke szó szerint kilógott a ruhadarabból.

A fenékvillantó darab megosztotta a rajongókat - többen igazán vagánynak és szexinek találták, de sokan úgy vélték, ennyi erővel nem is kellett volna nadrágot felvennie. A közösségi oldalon ilyen kommentek érkeztek rá: "Ha ilyen fenekem lenne, én is mutogatnám, bár szerintem ez a nadrág már kissé túlzás", "Rettenetes ez a gatya! Nem a fenékvillantással van bajom, hanem ezzel a hülye divattal - szétvagdosni egy vadiúj ruhadarabot menőzésből szerintem baromság", "Nem értem, mire jó ez a magamutogatás, ráadásul a nyílt utcán... rendben, fiatal és szép, de ki kíváncsi erre?" - írták a követők.

Madonna lányát egyébként New Yorkban kapták lencsevégre a rajongók egy egyelőre ismeretlen férfival, aki valószínűleg Lourdes új barátja, legalábbis egész délután meghitten társalogtak egymással. Az utolsó kapcsolata 2014-ben ért véget, akkor az Oscar-jelölt hollywoodi üdvöskével, Timothée Chalamettel járt együtt.

A vörös szőnyegen mindene kilátszott

Novemberben a Vogue és a CFDA közös gáláján egy teljesen átlátszó ruhát viselt, ami alá melltartót sem húzott - nézd meg, milyen merész volt!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük