Jean-Paul Belmondo tinilánya szőke szépség - Fotókon a ritkán látott Stella

Friss fotókon mutatjuk Jean-Paul Belmondo legkisebb gyermekét, Stellát.

jean-paul-belmondo-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Jean-Paul Belmondo és a nála 32 évvel fiatalabb Nathalie Tardivel még a '80-as évek végén szerettek egymásba, 2002-ben kötötték össze az életüket, házasságukból egy kislány született, Stella Belmondo 2003 augusztusában látta meg a napvilágot.

Bár a legendás színész és felesége 2008-ban elváltak, lányuk azóta is mind a kettejük életében nagyon fontos szerepet tölt be. A francia sztárnak egyébként nem Stella az egyetlen lánya, előző házasságából három gyermeke született: Patricia 1958-ban, Florence 1960-ban, Paul pedig 1963-ban. Sajnos a legidősebb lánya 1994-ben egy lakástűz áldozata lett.

Stella csak ritkán mutatkozik szülei oldalán, édesanyját főleg a Roland Garros teniszbajnokságra szokta elkísérni, olykor pedig édesapjával is lefotózzák a francia paparazzók. Otthonában, a tinik körében sokan követik őt az Instagramon, több mint 15 ezer követővel rendelkezik, de a közösségi oldalon számos rajongói oldala is van. Szépségével mindenkit megigéz, rengeteg dicsérik, hogy mennyire gyönyörű.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű tinédzserré cseperedett Stella Belmondo.

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük