Alain Delon lánya gyönyörű kismama - Szépen gömbölyödik Anouchka pocakja
Anouchka Delon 28 évesen első gyermekét várja a kedvesétől.

anouchka-delon-babapocak-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Alain Delon agyvérzése után egy szem lánya, Anouchka Delon hatalmas örömhírt jelentett be, mely minden bizonnyal meggyorsította a sztár felépülését: szeptemberben megosztotta a közösségi oldalain, hogy párjával, Julien Dereimsszel gyermeket várnak.

Ekkora már a pocakja

Anoucha egy közös fotót szerelmével, amin már jól látszott a gömbölyödő pocakja, a kép alá pedig ez a szöveg került:

- "Akkor még nem álltam rá készen, de most már kész vagyok. Hozzád igyekszem, örökké összetartozunk. Te vagy a legédesebb odaadás, ami bombaként robbant az életembe. Az egész életemet jéggé fagyva éltem, de te vagy a legédesebb odaadás, amit valaha tapasztaltam" - ezt az Adele-dal szövegét írta a közös képhez.

Tegnap is megosztott egy képet a gömbölyödő pocakjáról, amit szokásához híven ismét egy dalszöveggel tett ki az Instagram-oldalára.

- "Anyám azt mondta, az élet nem könnyű, de egy nagy mosollyal az arcodon valahogy mégis könnyebb. Szóval akkor is mosolygok, ha fáj az élet, mert anyám azt mondta, mindig lesznek, akiknek épp rosszabb, mint nekem. Azt mondta, mindig adj, anélkül, hogy köszönetet várnál, élj úgy, mintha örökké fiatal lennél, mindig segíts a rászorulóknak.

Ahelyett, hogy nagy ember válna belőled, legyél emberséges és hasznos tagja a társadalomnak. Azt is mondta, hogy semmi sem örökkévaló, minden törékeny, és ha minden összeomlik, neked kell újjáépítened a széthullott darabkákból. És mennyi fájdalom vár majd, és mennyi a mennyben? Az élet már csak ily melankolikus. Anyám azt mondta: táncolj, táncolj, s azért élj, hogy szeress" - írta Soprano - À la vie à l'amour című dalszövegének egy részletét.

 A fotót már ezrek lájkolták, mindenki gratulált a kismamának és szerelmének első gyermekükhöz. Egyelőre nem tudni, hogy a picur mikor érkezik, Anouchka előreláthatóan az első trimeszter végén járhat, így valószínűleg tavaszra várják a Delon család legújabb tagját.

Ilyen szexi fotók is készültek róla

Korábban Anouchka előszeretettel osztott meg magáról szexi fotókat - az egyiken bikinifelső nélkül fekszik a tengerparton.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük