Ő Sean Connery egy szem fiúunokája - Friss fotón a 22 éves Dashiell
Sean Connery fiúunokájából sármos pasi lett.

sean-connery-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 89 éves Sean Connerynek egy szem fia született, Jason Connery, aki 1996-ban kötötte össze életét Mia Sara amerikai színésznővel. A házasságuk 2002-ben tönkrement, ám kapcsolatukból született egy fiú. Dashiell Connery 1997 júniusában látta meg a napvilágot.

Így néz ki Sean Connery fiúunokája

Dashiell, becenevén Dash cuki, szőke kisfiúból jóképű, 22 éves srác lett. Instagram-oldalára rendszeresen tölt fel magáról friss fotókat, több mint 16 ezren követik a közösségi oldalon.

Dashiell Connery kiskorában és napjainkban.
Dashiell Connery kiskorában és napjainkban.
Fotó: Instagram/Dashiell Connery

Sok tinilány azóta rajong érte, mióta szerepelt a fiatalok körében nagy népszerűségnek örvendő banda, a Twenty One Pilots csapat My Blood című videóklipjében még 2018 őszén. Sok lány írja neki közösségi oldalán, hogy mennyire helyes fiú, emellett szívecskés emotikonokat küldözgetnek neki.

A 22 éves fiatal a színészet területén szeretne érvényesülni csakúgy, mint híres nagyapja, ráadásul édesapja is a filmiparban dolgozik, Jason Connery nemcsak színész, hanem rendező és producer is. Dashiell következő filmje Clowning címmel jelenik majd meg, a hivatalos IMDB-oldalán egyelőre nem látható a premier dátuma.

Dashiell egyébként nagyon büszke a nagyapjára és édesapjára is. Még a nyáron egy retró képet posztolt nagypapájáról, aki éppen fintorgott, majd posztolt egy hasonló fotót saját magáról is. A második képet akkor láthatod, ha a fotó jobb oldalán lévő fehér nyílra kattintasz.

A poszthoz ezt írta: "az apukám ezt küldte Seanról, mondván, »végre látom a hasonlóságot köztetek!« Én is, apa, én is látom. Remélem, ahogy idősödöm, én is olyan sármossá válok, mint az édesapám és a nagyapám."

Pierce Brosnan és idősebbik fia közös fotói

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest Pierce Brosnan idősebbik fia, Dylan Brosnan.

Ezt is szeretjük