A 66 éves Pierce Brosnan volt a premier legszexibb sztárja - Jóképű fia is elkísérte
A Volt egyszer egy Hollywood premierén jelent meg a jóképű apa-fia páros.

pierce-brosnan-volt-egyszer-egy-hollywood-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az egész világ tűkön ülve várja a Tarantino rendezésével elkészült Volt egyszer egy Hollywood című filmet, mely Brad Pitt és Leonardo DiCaprio főszereplésével jövő héten már a mozikba kerül. A hírességek azonban olyan kiváltságosak, hogy ők általában előbb megnézhetik a leghype-oltabb filmeket is - így a Volt egyszer egy Hollywoodot is korábban megtekinthették a hivatalos díszbemutatón.

Pierce Brosnan volt a premier legszexisebb sztárja

A komoly sztárparádét felvonultató, igaz történeten alapuló drámára rengetegen voltak kíváncsiak, olyan A-listás hírességek is, mint Rachel McAdams, Will Ferrell vagy éppen Pierce Brosnan. Az egykori James Bond volt a bemutató legjóképűbb híressége, ősz hajával és szakállával olyan sármos volt, hogy még modellnek is elmehetett volna.

A Mamma Mia!-filmek sztárját ráadásul helyes fia is elkísérte a premierre, a 22 éves Dylan Brosnan, aki teljesen átvette az alkotás retró feelingjét - a bemutatón is hosszú hajjal, egy, a John Lennon védjegyévé vált szemüvegben és világos bőrdzsekiben bukkant fel híres apja oldalán.

Összeállításunkban megnézheted a közös fotóikat - szerinted melyikük a jóképűbb?

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük