Sztárok, akik a friss húst szeretik
A fiatal pasik lassítják az öregedést!
A szerelem kortalan, tartja a mondás. Íme azok a nők, akik a fiatalabbakat falják.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kétségkívül ők a sztárvilág legszokatlanabb párjai, akiket akár évtizednyi szakadékok választanak el egymástól. Ezek a hölgyek már az általános iskola végét taposták, amikor leendő párjaik még meg sem születtek. Nem törődnek a szóbeszéddel, a gonoszkodással, sőt, büszkén jelennek meg oldalukon a jóképű, fiatal férfiakkal. Nem véletlen tehát, hogy sokan irigylik őket. Ezeket a párokat elnézve úgy látszik, hogy talán mégsem számít annyit az a 10-15 év korkülönbség.

Eva Longoria + Tony Parker

A szexi színésznő hét évvel idősebb kosárlabdázó férjénél, ez a korkülönbség a harmadik helyre volt elég ezen a listán. Hét év talán nem is tűnik olyan soknak első pillantásra, azonban ha jobban belegondolunk, akkor feltehetjük magunknak a kérdést, hogy a 26 éves sportoló – aki bármelyik 18 éves csajt megkaphatná a világon - vajon miért választott magának egy jóval idősebb feleséget?

A helyzet azonban egészen más, ha hozzátesszük, hogy ez a 33 éves nő a világhírű Eva Longoria. Hiszen melyik huszonéves srác rúgná ki ágyából a szexi színésznőt? A Született feleségek sztárjáért férfiak milliói rajonganak, a színésznő pedig, ahogy az évek múlnak, csak egyre szebb és szexisebb. Így talán már érthető, hogy miért tudta a bájos színésznő a San Antonio Spurs játékosának fejét ilyen könnyedén elcsavarni.

A pár 2006 novemberének végén jegyezte el egymást, amit egy híres rádióműsorban jelentettek be hivatalosan, és végül 2007 júliusában házasodtak össze, ami két napot is igénybe vett.

6-án ugyanis a francia törvényeknek megfelelően a városházában kellett kimondaniuk az igent, 7-én pedig a templomi szertartás keretében keltek egybe, amit aztán egy fényűző és bőkezű ünnepély követett.

Habár népszerűségét és az azzal járó világhírt a színésznő Amerika egyik legsikeresebb sorozatának köszönheti, 2007 novemberében Eva Longoria többször is azt nyilatkozta, hogy készen áll kilépni a Született feleségekből, hogy ezentúl inkább filmes karrierjére koncentráljon.

A sorozatcsillag korábban már volt házas, a nála két évvel idősebb Tyler Christopherrel való viszonya azonban nem lehetett túlságosan jó, ugyanis két évvel az esküvőjük után a pár 2004-ben végül elvált.

Talán ez is közrejátszott abban, hogy Eva Longoria második férjének egy sokkal fiatalabb pasit választott. A sztár 2007 szeptemberében egy éttermet is nyitott New Yorkban, amit Beso-nak – magyarul Csóknak - nevezett el. Vajon hányszor vacsorázhatnak ott együtt?

Susan Sarandon + Tim Robbins

Ők ketten igazi álompárt alkotnak, mindkettejük Oscar-díjas színészlegenda, akik ráadásul immár két évtizede kitartanak egymás mellett. Mindemellett távol tartják magukat a sztárvilágot jellemző műcirkuszoktól, és eddigi filmes pályafutásuk során is többnyire igényes filmekben vállaltak szerepeket.

Sarandon ötödik Oscar-jelölését váltotta díjra 1995-ben a Ments meg, Uram! című drámában látható alakításáért, a filmnek további érdekessége, hogy párja, Tim Robbins rendezte, akit szintén jelölték ezért a filmért a díjra. Robbins-nak azonban 2003-ig várnia kellett az aranyszobrocskára, amikor is a Titokzatos folyóért végre ő is megkapta a rangos elismerést. Robbins és Sarandon között tizenkét év korkülönbség van, ami egyiküket sem zavarja. A jelenleg 61 éves színésznő már túl van fénykorán, ami a nyolcvanas évek elejére esett.

1981-ben például a Playboy a legszebb mellű színésznőnek választotta meg. Susan Sarandon – aki eredetileg Susan Abigail Tomalinként látta meg a napvilágot – még az egyetemen ment feleségül Chris Sarandonhoz, akitől 1979-ben vált el, a Sarandon családnevet azonban megtartotta. A színésznő a nyolcvanas évek elején Franco Amurri rendezővel randizott, akinek 1985-ben egy lányt szült, Tim Robbins-szal pedig az 1988-as Baseball bikák forgatásán jött össze. Robbins végül két fiúgyermekének, Jacknek és Miles-nak lett az apja.

Demi Moore + Aston Kutcher

Listánk első helyére 15 év korkülönbséggel a Demi-Ashton sztárházaspár került, akiknek viszonyát az utóbbi években sokan vitatták, a pár azonban – a támadások ellenére - a mai napig boldogan él együtt. A 45 éves színésznő nem mondhat magáénak túlságosan fényes karriert, próbáljunk meg csak egyetlen olyan Demi Moore-filmet mondani, ami igazán kiállta az idő próbáját. Én Woody Allen Agyament Harry-jére szavaznék, persze a Ghost vagy a Zaklatás sem voltak olyan rossz filmek.

A szexi színésznő a nyolcvanas években forgatott közkedvelt tinimozijaival vált ismertté, hogy aztán a kilencvenes évek egyik legerotikusabb kisugárzású hollywoodi sztárjává váljon, egy időben arra is esélyesnek tartották, hogy letaszítsa Sharon Stone-t a trónról. A görög származású sztár, aki Demetria Gene Guynes-ként született Roswellben, 2003-ban csavarta el a tinilányok bálványának, Ashton Kutchernek a fejét, 2005-ben pedig egybekeltek.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Házasságuk igazi világszenzáció volt, Demi Moore ekkora figyelmet ezelőtt csak az 1991-es Vanity Fair-fotósorozata kapcsán kapott, amikor hét hónapos terhesen mutatta meg a világnak, hogy még így is hihetetlenül szexi.

Ezt is szeretjük