32 év korkülönbség, mégis boldog a magyar sztárpár
Sokan rossz szemmel nézték kapcsolatukat, ám ők bebizonyítják: a korkülönbség nem állhat a boldogság útjába.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A szerelem nem ismer akadályokat - ezt már a néhai Faludy György is bebizonyította, amikor nőül vette 65 évvel fiatalabb kedvesét, Kovács Fannit. Bár ekkor sokan kételkedve rázták a fejüket, kettejük frigye valóban egy életre szólt, csak a költő 2006 szeptemberében bekövetkezett halála választotta el őket.

Hozzájuk hasonlóan számos olyan magyar sztárpárral találkozhatunk, akik a közöttük lévő jelentős korkülönbség dacára is boldogan élnek, és csak nevetnek a kritikákon.

Szandi és Bogdán Csaba

Szandi mindössze 16 esztendős volt, amikor összehozta a sors későbbi férjével, aki producerként vett részt az ekkor már nagy népszerűségnek örvendő tinisztár ötödik albumának munkálataiban. A zenész ekkor 32. életévében járt, nem csoda, hogy senki nem gondolt arra, hogy a munkakapcsolatból idővel szerelem lesz. 1995-től Csaba nem csupán producere, hanem zeneszerzője is a svájcisapkás kislányból csinos nővé érett énekesnő lemezeinek.

A kettejük között lévő viszony ekkor már túllépte a közös munka kereteit, amit a nagy korkülönbség miatt Szandi szülei egyáltalán nem néztek jó szemmel. Csaba visszaemlékezései szerint akkor jött rá, milyen sokat jelent neki a lány, amikor a szenvedélyes lovas Szandi egy alkalommal lezuhant lováról, és súlyosan megsérült. Kórházi ágyánál az aggódó férfi elhatározta, ha szerelme felépül, örökre mellette marad.

1996-ban a pár összeköltözött, három évvel később pedig összeházasodtak. Bár sokan azt jósolták, a frigy nem lesz hosszú életű, Szandi és Csaba azóta is boldogan élnek, családi életük pedig példaértékű. Három gyermekük született, Csabi, Blanka és Domonkos, akiket keresztény óvodába írattak, mivel a vallás központi szerepet tölt be a család életében.

Csaba többnyire otthoni stúdiójában dolgozik, így mindig kéznél van, ha segítség kell, hetente egyszer pedig ő látja el a konyhai teendőket. A hétvégi fellépésektől eltekintve Szandi főállású anyuka, háztartást vezet, és maga viszi a kicsiket óvodába, különórára. Bár a három gyerkőc tökéletesen boldoggá teszi őket, a még ma is irigylésre méltóan dögös énekesnő bevallotta, gondolkoznak egy negyedik babán.

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó

A színészpár nem csupán ismertségét köszönheti a Barátok közt című sorozatnak, hanem szerelmüket is, hiszen a forgatáson találtak egymásra. Sokáig titkolt szerelmük igen nagy sajtóvisszhangot kapott, hiszen nyolc év korkülönbség van közöttük Anita javára. 2004-ben, amikor kimondták a boldogító igent, Ottó mindössze 22, menyasszonya pedig 30 éves volt.

Sokan gondolták, hogy a fiatal lányok körében igen népszerű színész nem fog sokáig kitartani idősebb párja mellett, sőt, azt is mondták, csak azért vette el, mert már úton volt a baba. A pár ezen úgy megsértődött, hogy kijelentették, a kis Emmát nem fogják megmutatni a sajtónak.

Egyébként is arra törekszenek, hogy magánéletük ne kerüljön a bulvárlapok címoldalára, ezért is rázta meg őket annyira, hogy családi tragédiájuk a nyilvánosság elé került.

Második babáját ugyanis a terhesség kezdeti szakaszában elveszítette a színésznő, aki párjával mindig is nagy családról álmodozott. Szerencsére a nehéz időszak nem hagyott nyomot kapcsolatukon, idén februárban pedig végre megérkezett a családba Emma kishúga. Hanni születésekor papája is jelen volt, és elmondása szerint hihetetlen élményt jelentett számára, hogy végignézhette a szülést.

Anita és Ottó immár hatodik éve élnek boldog házasságban, aminek a színésznő szerint többek között az a titka, hogy hajlandó megújulni férje kedvéért. Tavaly például rövidre vágatta haját, és piercinget rakatott az orrába, ezzel a stílusváltással pedig teljesen lenyűgözte párját.

Bálint Antónia és Földesi-Szabó László

Az egykori szépségkirálynő korábban olyan hírességekkel folytatott románcot, mint a producer Kovács Kristóf vagy a népszerű tévés műsorvezető, Hajdú Péter. Élete nagy álma azonban mindig is az volt, hogy anya lehessen, és ezt a boldogságot egy nála 12 évvel idősebb férfi oldalán ismerhette meg.

Földesi-Szabó László fotóját kérésére kivettük a cikkből.

Földesi-Szabó Lászlóval egy közös munka kapcsán ismerkedtek meg, László ugyanis a dögös sztárt kérte fel, hogy legyen az általa vezetett alapítvány reklámarca. A munkakapcsolatból rövid időn belül szerelem lett, Toncsi pedig teherbe esett. Bár ekkor még csak néhány hónapja voltak együtt, a férfi - akinek már van egy kamasz fia - túláradó örömmel fogadta a hírt, hogy gyermekük születik.

Boldogságukra azonban hamarosan árnyék borult, mert László ellen sikkasztás vádjával eljárás indult, és előzetes letartóztatásba került. Ráadásul - mintha ennyi megpróbáltatás nem lett volna elég - a bulvárlapok arról kezdtek cikkezni, hogy a politikus kidobta várandós kedvesét. A felháborodott és csalódott Antónia perrel fenyegetőzött, és a pletykák ellenére végig kitartott párja mellett. A kis Lilien Antónia 2007 augusztus 22-én jött a világra, szerencsére addigra felfüggesztették az apa ellen indított eljárást, így ő is jelen lehetett a szülésnél.

Bodri Krisztina és Seffer István

Egy újabb szépségkirálynő, aki idősebb férfi oldalán találta meg a boldogságot. Bodri Krisztina, a Miss World Hungary 2007-es győztese sokakat megdöbbentett azzal, hogy egy nála 32 évvel idősebb, pocakos úriember kedvese lett. Seffer István plasztikai sebésszel egy szállodában ismerkedtek meg, és, bár ekkor Krisztina kapcsolatban élt, rögtön tudta, hogy István az igazi, őt kell választania.

A 24 éves szépség bevallása szerint szerelmüket kezdetektől nyíltan felvállalták, és szülei is egyből befogadták a családba Istvánt. Egy év sem telt el megismerkedésük óta, amikor a fiatal lány jóval idősebb kedveséhez költözött, és a kritikák ellenére máig boldogan élnek együtt.

A férfi már többször is megműtötte kedvesét, Krisztina többek között orra kecses vonalát köszönheti neki. A szépségipartól visszavonult bombázó jelenleg médiajogásznak tanul, közben pedig családalapításról álmodozik, és bízik abban, hogy korábbi nőgyógyászati problémája nem akadályozza meg a gyermekvállalásban.

Zorán és Hegyi Barbara

A népszerű énekes és a bájos színésznő 1997-ben találkoztak először, ám öt év kellett ahhoz, hogy a munkakapcsolat szerelemmé érjen. Bár Zorán 24 évvel idősebb Barbaránál, a színésznő egy interjúban azt nyilatkozta, párja minden szempontból - szellemében, fizikumában, az élethez való hozzáállásában - egykorú vele. Szerelmükről sokáig senki nem tudott családjukon kívül, sőt, 2004-es házasságkötésükre is titokban került sor. A 68 éves zenész nagylánya, Szandra azonban egyből elfogadta az új pótmamát.

A színésznőnek is van korábbi kapcsolatából egy lánya, a most 11 éves Rozi, aki apjaként szereti Zoránt. Barbara elmondása szerint - bár Zorán elég heves természetű, ő pedig inkább csendes - még hangos szóváltás sem volt közöttük, nemhogy veszekedés.

Mint mondja, egy házasságban a szellemi kapcsolat épp olyan fontos, mint az összes többi, nekik pedig szerencsére mindig van közös témájuk.

Fotók: Europress

Ezt is szeretjük