3 szexi sztár, aki idősebb nővel osztja meg ágyát

Nem minden pasi bukik a friss húsra, vannak, akik az érettebb nőket szeretik. Íme, 3 színész, korosabb párja társaságában.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Manapság szinte magától értetődőnek veszi az ember, ha egy nagypapa-korabeli sztár valami csinos kis hölgyikével kerül közelebbi kapcsolatba. Nem csoda, hiszen rengeteg film boronálja össze a vásznon az öreg szívtiprókat csábos bombázókkal, akik akár több tíz évvel is fiatalabbak hódolójuknál.

Ashton Kutcher és felesége, a 15 évvel idősebb Demi Moore

A Briliáns csapda című moziban például a 69 éves Sean Connery által játszott karakter keveredik szerelmi kalandba a főhősnővel, akit az akkor harminc éves Catherine Zeta-Jones keltett életre.

Arra viszont kevesebb példa akad a filmeken, hogy ennek fordítottja történne – ám az élet, mint annyiszor, ebben a témában is rácáfol az elvárásokra és berögződésekre. A most következő három színészt ugyanis többek között az köti össze, hogy mindannyian náluk jóval idősebb hölggyel élnek együtt. És ami fő, úgy tűnik, boldogan.

Hugh Jackman (40) és Deborra-Lee Furness (53)

Hugh Jackman kétségtelenül Hollywood egyik szerencsefia. Az eredetileg kommunikáció szakos végzettséggel rendelkező sydney-i srác egyszer csak úgy döntött, beiratkozik egy neves színészképző akadémiára. Majd alighogy megszáradt diplomáján a tinta, máris nagy sikereket aratott musicalszínészként Melbourne-ben.

Ám valószínűleg megmaradt volna közismert ausztrál sztárnak, ha nincs a 2000-ben forgatott X-Men: A kívülállók, és benne a Farkas, azaz Logan szerepe. A Jackmannek amerikai sztárságot hozó karaktert eredetileg egy skót kollégájának, Dougray Scottnak szánták, aki azonban végül egyéb kötelezettségei miatt mégsem tudta elvállalni a szereplést.

Innentől fogva beindult a gépezet, a szimpatikus és szerény sztár pedig már több ízben bizonyíthatta, hogy romantikus vígjátékban éppúgy megállja a helyét, mint thrillerben – sőt, nemsokára ő vezényli le a 81. Oscar-gálát. Apropó, romantika! 1995-ben, filmes karrierje legelején, a Corelli című rövid életű ausztrál sorozat forgatásán ismerkedett össze Deborra-Lee Furness-szel, aki a főszereplőt, egy börtönpszichológust játszotta. A közös beszélgetésekből lángoló szerelem lett, melyet 1996-ban egy esküvővel pecsételtek meg. A vonzalom Jackman szupersztárrá válásával sem szűnt meg, és mivel felesége nem tudta kihordani közös gyermeküket, két baba örökbefogadása mellett döntöttek.

Naveen Andrews (40) és Barbara Hershey (61)

Az indiai származású brit színész igazából a Lost című sorozattal vált ismertté, ahol is az iraki exkatonát, Sayidot alakítja. Mint ahogy karakterének, úgy a sztárnak sem volt makulátlan az előélete: 16 éves korában meglépett otthonról az iskolai matektanárnőjével, sőt, mi több, a szerelemből közös utód is született! Úgy tűnik, idősebb nők iránti vonzalma később sem hagyott alább. Bár tavaly egy időre szakítottak, mára már ismét szent a béke élete szerelme, Barbara Hershey és Andrews között.

A nálánál 21 évvel idősebb színésznő, aki többek között a bekattant Michael Douglas exnejét alakította az Összeomlásban, még azt is meg tudta bocsátani kedvesének, hogy a mosolyszünet idején gyereket nemzett egy másik nőnek. A színész természetesen vállalta az apaságot, sőt, kérvényezte, hadd látogathassa a kisfiút. Végül a 2009. január 7-én született határozat neki kedvezett, így hivatalosan és jogilag is a kis Naveen Joshua gyámjának számít.

Tim Robbins (50) és Susan Sarandon (62)

Tim Robbins színészi képességeiről nehéz bármi rosszat is írni, hiszen a lakli sztár – 194 centiméter magas! – egyaránt otthon érzi magát vígjátékokban és drámában. Akár gonosz, akár kedves, netán kicsit ütődött vagy zavarodott karakter bőrébe bújik, mindannyiszor képes elvarázsolni a nézőt játékával. Ezenkívül rendezőként is legalább annyira zseniális, nem véletlenül jelölték 1995-ben a Ments meg, Uram! című drámáért a Golden Globe-ra és az Oscarra is. Érdekesség, hogy a filmben élete párja, Susan Sarandon bújt a főszereplő apáca bőrébe, és meg is kapta érte az Akadémia díját. Ami Robbins-t illeti, végül mégis színészként vihette haza a glóbuszt és az arany szobrocskát is, majd’ tíz évvel később, a Titokzatos folyóban nyújtott teljesítményéért.

A magánélete is legalább annyira kiegyensúlyozott, mint alakításai: még az 1988-as Baseball bikák forgatásán ismerkedett össze a 12 évvel idősebb Sarandonnal, akivel - házasság nélkül - azóta is elválaszthatatlanok.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Időközben született két gyermekük is, ha pedig a szorgos szülők éppen nem a lurkók nevelésével vannak elfoglalva, akkor politikai elveik harcos képviselői mindenféle gyűlésen és egyéb rendezvényen. Élesen bírálták például Bush iraki politikáját, és felszólaltak a globalizációs törekvések ellen is.

Ezt is szeretjük