Bevállalják! 4 érett, bikinis sztártest, retusálatlanul

A leplezetlen valóság

Vannak sztárok, akik önsanyargatás helyett büszkén vállalják testüket akkor is, ha az cseppet sem tökéletes.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár Hollywoodban íratlan szabály, hogy kortól függetlenül minden színésznőnek minden alkalommal muszáj tökéletesen festenie, vannak, akik képesek túllépni az ideálok hajhászásán, és be merik vállalni öregedő testüket – narancsbőrrel, ráncokkal és hájpárnákkal együtt.

Helen Mirren

A szépséges brit színésznő, aki 2006-ban számos díjat - köztük az Oscart is - bezsebelt a Királynőben nyújtott alakításáért, alaposan meglepte nem is olyan rég az olasz lesifotósokat.


Akkor egy piros bikiniben fényképezték le, és bizony olyan remekül sikerültek a képek, hogy Mirrent hamarosan dobogós helyre voksolták az egyik magazin által meghirdetett legszexisebb sztárpocak-szavazáson. Ám maga Mirren is meg volt lepve a fotók láttán.

- Az az igazság, hogy egyáltalán nem nézek ki olyan jól. Sokkal inkább, mint egy hatvanas éveiben járó hölgy. Az igazat megvallva szörnyen festek bikiniben, ez fiatal koromban is így volt.

Nos, az ominózus eset után nem sokkal ismét megcsodálható volt a 63 éves sztár – és valóban, az úszódresszes fotók már egy idősebb, sminktelen hölgyet láttatnak, akinek alaposan megereszkedett a teste, és nem mentes a narancsbőrtől sem.

És mégis, van benne valami utánozhatatlan báj és elegancia, amit hiába is próbálnának lemásolni a ropogós testű egyenszépségek.

Goldie Hawn

Kurt Russell neje hiába született hét évvel korábban élete párjánál, sugárzóbb, mint erősen pocakosodó férje.


Bár ritka alkalom, hogy az általában cicababákat és édes-csacska nőket megtestesítő, 63 éves színésznő smink nélkül látható, ezúttal a természetességre szavazott. A sztárpár Hawaii partjainál ejtőzött, és természetesen a meleg időben nem tudtak ellenállni a csábító hullámoknak.

Hawn fel is öltötte pöttyös fürdődresszét, és nem tartott sokáig, amíg sikongatva és jókedvűen a habokba vetette magát. Kit érdekelnek ilyenkor a bőregyenetlenségek és a ráncos arc – a lényeg a felhőtlen jókedv. Úgy tűnik, a buddhista életfilozófiákat hirdető és tanító színésznő tényleg nemcsak papol a pozitív gondolkodásról, hanem valóban hite szerint is él.

Anjelica Huston

Nemrég szörnyű tragédia árnyékolta be az 57 éves sztár életét. A magyar közönség számára leginkább az Addams Family – A galád család című morbid komédiából ismert Huston ugyanis éppen karácsonykor vesztette el férjét, a régóta betegeskedő szobrászművészt, Robert Grahamet, akivel 1992-ben házasodtak össze.


A temetésen a gyászoló családtagokon kívül megjelent néhány élvonalbeli hollywoodi sztár is, többek között Jack Nicholson, aki anno több mint 15 évig volt a színésznő kedvese.

Nem csoda, ha úgy érezte, muszáj kiszabadulnia kicsit kaliforniai házából, ahol oly sok minden emlékeztette férjére. Így közeli hozzátartozóival nemrég a Karib-szigetekre utaztak feltöltődni. Talán a gyász okán, Huston fekete színű bikiniben ereszkedett a hűs óceánba, mely ugyan láttatni engedte teste kényes pontjait, ez egyáltalán nem zavarta. A férjének valószínűleg ő volt a legszebb nő a földkerekségen, a többi meg kit érdekel.

Keely Shaye-Smith

Sokan nem értik, mit keres az 55 évesen még mindig vonzó Pierce Brosnan egy akkora darab nő mellett, mint amilyen Keely, holott megkaphatna nála tízszer szebb és vékonyabb hölgyeket. Az értetlenkedők bizonyára nem hallottak még a mindent elsöprő szerelemről, amelyet nem rendít meg sem betegség, sem öregség, sem a plusz kilók.


Márpedig nagyon olybá tűnik, az egykori Bond és korábban karcsú, ám mára terebélyes asszonysággá hízott párja között még mindig ugyanaz a szenvedély lángol, mint egykoron, a megismerkedésükkor. Pedig 1991-ben - szeretett előző felesége halálakor - Brosnan valószínűleg nem hitte volna, hogy még egyszer rátalál majd a nagybetűs érzelem.

Végül majd’ tíz év elteltével kopogtatott ajtaján a szerelem Keely Shaye-Smith újságíró formájában. Ő pedig keblére ölelte, és bármilyen gonosz szurkálódásokat kell is elviselnie miatta, büszkén vállalja 44 éves asszonykáját, annak minden külső és belső tökéletlenségével együtt.

Ezt is szeretjük