Sylvester Stallone és felesége 25 év után elválnak: erre hivatkozva adta be a válási papírokat Jennifer Flavin
Sylvester Stallone elválik három lánya édesanyjától.

GettyImages-499789458
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sylvester Stallone és felesége, Jennifer Flavin 25 év után elválnak, adta hírül a Closer Weekly. A modell adta be a válási papírokat.

A színész azóta egy rövid közleményben reagált a szomorú hírre szóvivőjén keresztül.

Sylvester Stallone válik

Flavin auguztus 19-én adta be a válási papírokat, arra hivatkozott, hogy helyrehozhatatlanul megromlott a házasságuk. A hivatalos dokumentumokban azzal vádolta meg férjét, hogy a család vagyonát szándékosan elherdálta. A nő szeretné a lánykori nevét visszavenni, így a Stallone vezetéknévtől egy életre megválna.

GettyImages-1384433297
Fotó: Paul Morigi / Getty Images Hungary

   A hírre Stallone szűkszavúan reagált, amit a szóvivője nyilatkozott a lapnak: "Szeretem a családom. Barátságosan és privát módon kezeljük ezeket a személyes problémákat."

Tegnap adtunk hírt arról, hogy a 76 éves sztár a jobb karján lévő, felesége arcképét ábrázoló tetoválást átvarratta a Rockyban szereplő kutyája fejére. Ezután egyből megindultak a pletykák, hogy gond lehet a házasságukkal, de Stallone szóvivője tagadta, hogy szétmentek. Valójában azért volt szükség egy ilyen volumenű változtatásra, mert Flavin arcképét szerette volna felfrissíteni, de végül helyrehozhatatlan lett a tetkó, így a kutyafej lett a B megoldás.

A másik különös dolog Flavin viselkedése volt az Instagramon. Egyrészt kikövette a férjét, ami elég szokatlan egy feleségtől, másfelől kirakott egy képet róla és három lányáról, amelyben leírta, hogy számára Sistine, Scarlet és Sophia az első, és ők négyen örökké itt lesznek egymásnak.

A nő a férjével utoljára 2020 májusában tett ki közös szelfit, mert akkor ünnepelték a 23. házassági évfordulójukat, azóta semmit nem posztolt róla. Stallone viszont még augusztus 1-jén az egész családjáról kitett egy videót, amin természetesen Jennifer is látható. Akkor a testvére születésnapját ünnepelték.

A héten Stallone szóvivője arról is beszélt, hogy a család életéről reality show készül, ami a Paramount+ csatornán lesz elérhető, de kérdéses, hogy a válás miatt lesz-e a projektből műsor, vagy sem.

A Rocky sztárja 1988-ban egy New York-i étteremben ismerte meg az akkor modellként dolgozó Jennifert, bár voltak a kapcsolatukban szünetek, sőt egyszer a nővel egy FedExen feladott levélben szakított, végül a '90-es évek közepén újra egymásra találtak. 1997 májusában házasodtak össze, így pont az idén volt a 25. házassági évfordulójuk. Három lányt neveltek fel, Stallonénak előző kapcsolatából született két fia, Sage és Seargeoh, előbbi 2012-ben hunyt el, 36 éves volt.

Shakira dühöng Piqué miatt

Nem Stallonéék az egyetlen sztárpár, akiknek tönkrement a kapcsolata 2022-ben. Shakira és Piqué is a szakítás mellett döntöttek, ám kötöttek egy egyességet, amit a focista nem tartott be.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük