Ez a modell volt Donatella Versace első férje: emiatt ment tönkre a házasságuk 17 év után
Donatella Versace két alkalommal ment férjhez.

versace-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Donatella Versace az egyik legbefolyásosabb nő a divatiparban, bátyjával, a tragikus körülmények között elhunyt Giannival építette fel a világ egyik legnépszerűbb olasz luxusmárkáját.

Számtalan világsztár rajong a márka kreációiért, például Lady Gaga, Jennifer Lopez és Angelina Jolie is szívesen hordja a vörös szőnyegen a ruhakölteményeiket. Mivel Donatella azon ismert emberek közé tartozik, aki nem a címlapokon éli a magánéletét, így talán sokan nem is tudják róla, hogy két alkalommal is férjnél volt.

Ő volt Donatella Versace első férje

A divattervező és üzletasszony 1980-ban ismerte meg Paul Becket, aki modellként dolgozott akkoriban. Becket csupán 16 évesen fedezte fel egy modellügynök, ő javasolta neki, hogy helyezkedjen el a divatiparban. Először Amerikában dolgozott pár évig, majd Donatella felkérte, hogy legyen a Versace egyik arca.

GettyImages-683057391
Fotó: Images Press / Getty Images Hungary

Közben egymásba szerettek, 1983-ban pedig kimondták az igent, az esküvőjükön csak a legközelebbi családtagok és barátok vettek részt, nem rendeztek nagy, több száz fős lakodalmat. Pár évvel később családot alapítottak: lányuk, Allegra 1986-ban, fiuk, Daniel 1989-ben látta meg a napvilágot.

Bár úgy tűnt, törhetetlen a kapcsolatuk, a pörgős életmóddal járó sok utazás ráment a házasságukra, nem mellesleg a pletykák szerint a férfi megcsalta Versacét. 2000-ben váltak el egymástól hivatalosan, bár már nem élnek házasokként, ettől függetlenül a kapcsolatuk közeli maradt, Donatella így nyilatkozott a volt férjéről a Ssense-nek.

GettyImages-83883977
Fotó: Dave Benett / Getty Images Hungary

- Paul New Yorkban él, jó kapcsolatot ápolok vele, mert ő a gyerekeim apja - zárta rövidre Versace, aki óvja a magánéletét, ezért is van róluk kevés információ az interneten.

Donatella Versace 2004-ben újabb esélyt adott a házas életnek, akkor Manuel Dallori üzletember felesége lett, de a következő évben el is váltak egymástól. 

Donatella Versace a plasztikai műtétjei előtt

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festett Donatella Versace fiatal korában. Ekkor még nem volt a műtétek rabja.

Ezt is szeretjük