Botrány! Ezzel a 32 éves pasival vigasztalódik Susan Sarandon
Susan Sarandon exe, Tim Robbins is fiatalabb volt a színésznőnél, új udvarlója pedig még inkább.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Több mint 23 évig élt együtt Susan Sarandon és Tim Robbins, két közös gyermekük született a kapcsolatból - és bár nem házasodtak össze, igazi hollywoodi álompárnak tűntek.

Aztán tavaly decemberben felröppent a hír, hogy a két színész számára véget ért a nagy szerelem, és a szétköltözés mellett döntöttek. Már akkoriban azt rebesgették, hogy Sarandon beleszeretett egy fiatal kollégájába.

Munkakapcsolatnak indult

A 64 éves színésznő és a szintén a filmszakmában próbálkozó 32 éves Jonathan Bricklin állítólag jó ideje sülve-főve együtt vannak.

Eddig azt harsogták, hogy csupán közösen nyitott pingpongtermük miatt töltenek együtt olyan sok időt. Mindketten rajonganak ugyanis az asztaliteniszért, 2007-ben éppen egy bajnokságon ismerkedtek meg.

Ám úgy tűnik, jóval többről van szó puszta munkakapcsolatnál, hiszen lépten-nyomon felbukkannak valahol együtt. Hol filmfesztiválon, hol Olaszországban romantikáznak.

Mi az igazság?

És természetesen, ahogy az már lenni szokott, sorra megszólaltak a jól értesült ismerősök is a témában.

Egyikük azt nyilatkozta a National Enquirer magazinnak, hogy a színésznő nagyon boldog és szerelmes - olyannyira, hogy egyáltalán nem áll tőle távol a házasság gondolata. Ugyanakkor nemrégiben Susan Sarandon a Stella magazinnak elárulta, valahogy azt gondolta, Tim Robbinsszal együtt fognak megöregedni, és soha nem hitte volna, hogy egyszer szakítanak.

Tény, a színésznő exe nagyon kiborult a válás után. Tim Robbins a BBC 4 riporterének mondta el, annyira nehéz volt a válás utáni időszak, hogy dalban próbálta elsírni a bánatát.

- Sokat gondolkodtam az életem értelmén - mihez akarok kezdeni és egyáltalán mi tesz boldoggá -, ezért kezdtem el zenélni. Az albumnak először a Kapuzárási pánik címet akartam adni, de féltem, hogy így nem veszi meg senki, úgyhogy szerintem Dalok a szerelemről és a szenvedésről lesz a címe - mesélte félig-meddig tréfásan.

Ám azért reménykedik, hogy rá is vár még valaki - ki tudja, talán ő is a fiatalabb nemzedék bájos képviselői között fog rátalálni az igazira.

Ezt is szeretjük