Emlékszel Susan Boyle-ra? Így átalakult a Got Talent 60 éves énekesnője
Susan Boyle a Britain's Got Talent egyik legnépszerűbb felfedezettje lett.

susan-boyle-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Susan Boyle a Britain's Got Talent harmadik évada indulásakor jelentkezett a műsorba, a skót származású énekesnő 47 évesen próbált szerencsét. Sajnos előítéletesek voltak vele az emberek, ugyanis amikor a színpadra lépett, akkor többen kinevették a közönség soraiból. Amint énekelni kezdte A nyomorultak című musicalből ismert I Dreamed A Dream című dalt, mindenkinek leesett az álla csodálatos hangja hallatán. 

Nemcsak Angliában, hanem világszerte beszámoltak a sikeréről, emberek milliói szívébe lopta be magát akkor. Végül második helyezett lett, történetével pedig bebizonyította, hogy nem számítanak a külsőségek, és az sem fontos, hogy honnan jöttél, és hány éves vagy, ha mélyen ott lakozik benned a tehetség, akkor igenis, minden lehetséges.

Susan Boyle így néz ki napjainkban

Korábbi nyilatkozatából kiderült, hogy úgy érezte, édesanyja sugallatára jelentkezett a műsorba, ám volt egy másik motivációja is, méghozzá Piers Morgan. A brit tévés akkoriban a Got Talent egyik zsűritagja volt, Boyle-nak pedig ő volt a nagy plátói szerelme.

- Láttam, hogy Glasgow-ban is meghallgatást tartanak a Britain's Got Talentbe, én pedig úgy döntöttem, hogy adok neki egy esélyt, és azért is döntöttem így, mert nagyon bele voltam zúgva egy férfiba, Piers Morganbe, aki a show egyik zsűritagja volt - nyilatkozta a Metro lapnak.

A Heart Radiónak adott interjújában Amanda Holden rádiós rákérdezett, hogy még mindig tetszik-e neki Morgan.

- Tisztelem őt, de most már nem vagyok belé szerelmes, azóta felnőttem egy kicsit - viccelődött Boyle.

Miután a tehetségkutató második helyezettje lett, szépen felépítette énekesi karrierjét, kilenc lemezt adott ki, és világszerte 19 millió albumot adott el. A becsült vagyona jelenleg 22 millió font. Ettől függetlenül nem engedte, hogy a hírnév a fejébe szálljon, sőt, pont az ellenkezője, ugyanolyan szerény, mint amilyen az ismertség előtt volt.

- Nem igazán érzem magam úgy, mint egy popsztár, inkább egy olyan embernek tartom magam, aki meglehetősen jól énekel, és sokan ismerik őt.

Bár telne neki saját autóra vagy taxira, mégis a tömegközlekedést választja, sőt ugyanabban a házban él, ahol felnőtt, a skóciai Blackburn kisváros az otthona. Utolsó albuma, a Ten 2019-ben jelent meg, jelenleg pedig egy projekten dolgozik, amiről elég titokzatosan fogalmazott.

- Most dolgozom néhány dolgon, de nem mondhatok róla túl sokat, nem akarom lelőni a poént - tette hozzá.

Képes összeállításunkban megnézheted Susan Boyle átalakulását.

Ezt is szeretjük