Ő John Lennon és Yoko Ono fia: a 46 éves Sean így hasonlít édesapjára

John Lennonnak és Yoko Onónak egy fia született.

John Lennon fia
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

John Lennon és Yoko Ono 1968-ban váltak egy párrá, rá egy év múlva összeházasodtak. Hatalmas volt a szerelem közöttük, egy fiuk született, Sean, aki 1975 októberében látta meg a napvilágot.

Sajnos Sean nagyon fiatalon elvesztette édesapját, ugyanis John Lennont 1980 decemberében New Yorkban, a nyílt utcán lőtték le. Az orvosok nem tudták a Beatles frontemberének életét megmenteni.

Sean Lennon le sem tagadhatná híres apját

A 46 éves Sean kísértetiesen hasonlít híres édesapjára, nemcsak külsőleg, hanem belsőleg is. Ő is szenvedélyesen imádja a zenét. Már egész kicsi korában közreműködött édesanyja zenei projektjein, 16 évesen már Lenny Krevitz társaságában szerzett dalt, az All I Ever Wanted című számuk Kravitz 1991-es Mama Said című albumán szerepelt. Szólóban három lemeze jelent meg, a legutóbbi Friendly Fire címmel 2006-ban. Több együttesben benne van, a The Claypool Lennon Delirium csapattal 2015 óta működnek, utolsó lemezük 2019-ben South Of Reality címmel jött ki.

GettyImages-1344231535
Fotó: Gilbert Carrasquillo / Getty Images Hungary

Filmzenéket is szerez, illetve producerként is dolgozik. Olyan zenészekkel dolgozott együtt karrierje során, mint Lana Del Rey vagy a Black Lips.

- Zenészcsaládból származom, édesanyám és édesapám is ezzel foglalkozott, így már nagyon kicsi koromban nyitott lettem a hangszerekre - magyarázta 2019-ben a Billboardnak.

Több hangszeren is tud játszani, például dobon, gitáron és szintetizátoron.

Párjával, Charlotte-tal.
Párjával, Charlotte-tal.
Fotó: Gilbert Carrasquillo / Getty Images Hungary

Elmondta, édesanyja volt rá a legnagyobb hatással, mindig is arra biztatta Yoko Ono őt, hogy merjen eltérni az átlagtól. Nagyon szoros a kapcsolatuk egymással. 2005 óta foglalt a szíve, Charlotte Kemp Muhl énekesnő a párja. A Coachella Fesztiválon szerettek egymásba.

Így fest Freddie Mercury húga

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban Freddie Mercury húga, Kashmira.

Ő Freddie Mercury ritkán látott húga - Kashmira igazi szépség

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük