Ő John Lennon és Yoko Ono fia: a 46 éves Sean így hasonlít édesapjára

John Lennonnak és Yoko Onónak egy fia született.

john lennon és yoko ono cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

John Lennon és Yoko Ono 1968-ban váltak egy párrá, rá egy év múlva összeházasodtak. Hatalmas volt a szerelem közöttük, egy fiuk született, Sean, aki 1975 októberében látta meg a napvilágot.

Sajnos Sean nagyon fiatalon elvesztette édesapját, ugyanis John Lennont 1980 decemberében New Yorkban, a nyílt utcán lőtték le. Az orvosok nem tudták a Beatles frontemberének életét megmenteni.

Sean Lennon le sem tagadhatná híres apját

A 46 éves Sean kísértetiesen hasonlít híres édesapjára, nemcsak külsőleg, hanem belsőleg is. Ő is szenvedélyesen imádja a zenét. Már egész kicsi korában közreműködött édesanyja zenei projektjein, 16 évesen már Lenny Krevitz társaságában szerzett dalt, az All I Ever Wanted című számuk Kravitz 1991-es Mama Said című albumán szerepelt. Szólóban három lemeze jelent meg, a legutóbbi Friendly Fire címmel 2006-ban. Több együttesben benne van, a The Claypool Lennon Delirium csapattal 2015 óta működnek, utolsó lemezük 2019-ben South Of Reality címmel jött ki.

GettyImages-1344231535
Fotó: Gilbert Carrasquillo / Getty Images Hungary

Filmzenéket is szerez, illetve producerként is dolgozik. Olyan zenészekkel dolgozott együtt karrierje során, mint Lana Del Rey vagy a Black Lips.

- Zenészcsaládból származom, édesanyám és édesapám is ezzel foglalkozott, így már nagyon kicsi koromban nyitott lettem a hangszerekre - magyarázta 2019-ben a Billboardnak.

Több hangszeren is tud játszani, például dobon, gitáron és szintetizátoron.

Párjával, Charlotte-tal.
Párjával, Charlotte-tal.
Fotó: Gilbert Carrasquillo / Getty Images Hungary

Elmondta, édesanyja volt rá a legnagyobb hatással, mindig is arra biztatta Yoko Ono őt, hogy merjen eltérni az átlagtól. Nagyon szoros a kapcsolatuk egymással. 2005 óta foglalt a szíve, Charlotte Kemp Muhl énekesnő a párja. A Coachella Fesztiválon szerettek egymásba.

Így fest Freddie Mercury húga

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban Freddie Mercury húga, Kashmira.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük