Ő Freddie Mercury ritkán látott húga - Kashmira igazi szépség

Freddie Mercury húga a mai napig jó formában van.

Kashmira Cooke
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

A zanzibári születésű Freddie Mercury, eredeti nevén Farrokh Bulsara a Queen zenekar frontembereként hatalmas legendává vált, nem véletlen, hogy a zenetörténet egyik legikonikusabb alakját rajongók milliói siratták, amikor 1991-ben, 45 évesen tragikus hirtelenséggel elhunyt.

Az életéből készült film, a Bohém rapszódia a 2018-as év legnagyobb durranása volt, ami új löketet adott a Mercury-kultusznak. A mozifilm megalkotásakor a legendás zenész családját is segítségül hívták, közöttük Freddie húgát, Kashmirát, aki különböző történetekkel segítette az alkotókat. Őt a filmben egyébként a csinos Priya Blackburn indiai származású színésznő alakította.

Ilyen csinos Freddie Mercury húga

A 67 esztendős Kashmira Cooke, leánykori nevén Kashmira Bulsara mindig is jó viszonyt ápolt testvérével, igaz, ez a filmből aligha derül ki. Az elképesztően gyönyörű nő a mai napig ápolja hat évvel idősebb bátyja emlékét, szívesen részt vesz a megemlékezéseken, mi több, a 2018-as premieren is tiszteletét tette, ugyanakkor igyekszik kerülni a reflektorfényt.

Kashmira több interjúban is elmondta már, mit szeretett a legjobban a testvérében. A 67 éves hölgy kifejtette, annak ellenére, hogy Freddie megállás nélkül turnézott, sosem feledkezett meg róla, gyakran telefonált, vagy képeslapot küldött neki, hol jár, épp mit csinál. Az asszony elárulta, azt sajnálja a legjobban, hogy bátyja nem érte meg azt, hogy lássa az ő gyerekeit felnőni. Kashmira fia csupán három-, lánya pedig kilencéves volt, amikor elment.

Képes összeállításunkban megnézheted Freddie Mercury húgát, a mai napig gyönyörű Kashmirát.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Borító-és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük