A Queen gitárosáért megőrültek a nők - A 71 éves Brian May így néz ki most

Brian May-t a világ legjobb gitárosai közt tartják számon.

brian-may-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Queen a '70-es és a '80-as évek egyik legnépszerűbb rockbandája volt, a rajongók szó szerint istenítették a tagokat. Az első számú kedvenc Freddie Mercury volt, aki 1991-ben hosszú betegeskedés után elhunyt. Brian May volt a másik közönségkedvenc tag, akit a mai napig a leglegendásabb gitárosok között tartanak számon.

Ennyit változott az évek alatt Brian May

A 71 éves Brian May fiatalkori énjéhez képest sokat változott, de a védjegyévé vált hosszú, göndör hajtól a mai napig nem hajlandó megszabadulni. A legendás zenészt legutóbb a Golden Globe-on kapták lencsevégre Roger Taylorral, a Queen dobosával és a Freddie Mercury bőrébe bújó Rami Malekkel, aki a Bohém rapszódiában nyújtott alakításáért Golden Globe-díjat kapott. 

Brian May, a Golden Globe-díjas Rami Malek és Roger Taylor.
Brian May, a Golden Globe-díjas Rami Malek és Roger Taylor.
Fotó: Steve Granitz/Getty Images

Egyébként a világhírű gitárost fiatalkorában a női rajongói csak úgy bombázták szerelmeslevelekkel, sokaknak nemcsak az imponált, hogy egy menő rockbanda sármos gitárosa, hanem az is, hogy nagyon okos és művelt férfi, például saját magától tanult meg gitározni, csillagászatot tanult, a '60-as években majdnem megszerezte a doktoriját, de végül a zenei karriert választotta, csak évtizedekkel később, 2007-ben lett hivatalosan is Dr. Brian May. Persze a Queen zenekar legnagyobb sikerei alatt hiába rajongtak érte a nők, az ő szíve foglalt volt, 1974 és 1988 között Chrisine Mullen volt a felesége, később újraházasodott, 2000 óta Anita Dobsonnal él boldogan együtt. Első házasságából három gyereke született, Jimmy 1978-ban, Louisa 1981-ben, Emily pedig 1987-ben látta meg a napvilágot.

Ő volt Freddie Mercury élete párja - Halálig szerette az énekeslegendát

Nézegess képeket!

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük