Tom Cruise és Katie Holmes kislányából gyönyörű kamasz lett - Suri már 13 éves
Suri Cruise már majdnem olyan magas, mint az édesanyja.

suri-cruise-2019-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mindannyian emlékszünk az egykori álompár, Tom Cruise és Katie Holmes kislányára, Surira, aki talán az első különleges nevű sztárcsemete volt - ők voltak az elsők, akik elég kacifántos névvel illették a lányukat még azelőtt, hogy ez menő lett volna a hollywoodi celebek között. 

Így néz ki ma Suri Cruise

Azóta már megszületett Kal-El (Superman eredeti neve, Nicolas Cage fia), Pilot Inspektor (azaz pilótaellenőr, Jason Lee fia), Gravity (azaz gravitáció, Lucky Blue Smith lánya), Psalm (azaz zsoltár, Kim Kardashian fia), Buddy Bear (azaz mackó haver, Jamie Oliver fia) és Stormi (azaz viharka, Kylie Jenner kislánya) is, de Suri volt az első közöttük.

Surit sokáig arról ismerte a világ, hogy a sztárcsemete óriási, nyilvános hisztiket csapott minden egyes alkalommal, amikor csak megjelent a szülei karjaiban a vörös szőnyeges eseményeken. Azóta persze rengeteget változott, már jó ideje se nem hisztis, se nem kislány, ugyanis áprilisban már a 13. születésnapját ünnepelhette a sztárpár lánya.

A rajongók odavannak Suriért, ugyanis a legtöbb 13 éves lánnyal - és főként a legtöbb sztárgyerekkel - ellentétben ő a korának megfelelően öltözködik, nem hord kihívó ruhákat, és sminket sem használ. A ruháit egyébként maga választja ki óvodáskora óta, több divatblog is foglalkozik az egyedi stílusával.

Legutóbb az édesanyja oldalán kapták le egy kávézóból kilépve. Suri óriásit nőtt az utóbbi időben, már majdnem akkora, mint színésznő szülője. Kávét és sütit vásároltak a boltban, majd hazamentek, hogy ott majszolják el a finomságokat.

Ő Suri féltestvére, Isabella

Kevesen tudják, de Tom Cruise-nak van még két gyermeke a Nicole Kidmannel való házasságából - nézd meg Isabellát, a nagylányát!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük