Ő Nicole Kidman és Tom Cruise nagylánya - Isabella már 26 éves

Így néz ki ma az egykori álompár lánya, Isabella Cruise.

nicole-kidman-tom-cruise-lanya-isabella-cruise-2019-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nicole Kidman és Tom Cruise a kilencvenes évek legnagyobb álompárja voltak - őket tartották a kor Brangelinájának, akikről úgy vélték, sohasem szakadnak el egymástól. 11 évnyi házasság után, 2001-ben azonban örökre elváltak az útjaik, még két örökbefogadott gyermekük sem tartotta össze őket.

Ő Nicole Kidman és Tom Cruise lánya

A párnak közös gyermeke sajnos nem születhetett a házasságuk során, azonban a frigyük alatt adoptáltak két gyerkőcöt, Isabellát és Connort. A váláskor Tom Cruise ragaszkodott a gyerekekhez, és csak akkor volt hajlandó elengedni az exfeleségét, ha Kidman beleegyezik, hogy ő neveli őket, szigorúan a szcientológia tanításai szerint.

Nicole Kidman a vallást is elhagyta a válással, az egyház kitagadta őt, és nemkívánatos személynek lett bélyegezve a hívők szemében. A saját gyermekei sem álltak vele szóba, hiszen úgy vélték, édesanyjuk "elnyomó" - így nevezik a szcientológusok az egyház tagadóit. Isabella és Connor azóta sem keresik a kapcsolatot az édesanyjukkal, sem a fia, sem a lánya esküvőjére nem lett meghívva.

A színésznő bevallotta, hogy először nagyon fájt neki, hogy így eltávolodott a gyermekeitől, de azt mondta, megérti a döntésüket, sohasem szólna bele a vallással kapcsolatos döntéseikbe, és, ha szeretnék, ő mindig tárt karokkal fogadja majd őket.

A szcientológia hercegnőjének becézett Bella és férje, Max Parker 2015-ben házasodtak össze, és úgy tűnik, hogy nagyon boldogok együtt. Legutóbb London környékén néztek maguknak egy házat, ugyanis a pletykák szerint hamarosan háromfősre bővítenék a kis családjukat.

Így néz ki ma Suri Cruise

Tom Cruise másik lányából gyönyörű kamasz lett - nézd meg, hogy néz ki ma Suri!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük