Gondoltad volna? Sharon Stone egy ostoba tyúk
Íme, 4 indok
Nem csoda, ha a bíróság nem bízta Sharon Stone-ra gyermeke felügyeletét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

1998-ban még sok pasas cserélt volna Phil Bronsteinnal, aki a varázslatos szépségű szexistennő, Sharon Stone újdonsült férjeként állhatott az oltár előtt az év februárjában.

A párocska 2000-ben az akkor csecsemő Roan Josephet is örökbe fogadta, és sokan hitték, hogy az élveteg szépasszony megtalálta az igazit.

Négy évre rá azonban robbant a bomba: a sztárpár ugyanis, a férfi súlyos szívinfarktusa után beadta a válópert, azóta pedig az Elemi ösztön egykori sztárja mintha egyre lejjebb csúszna a lejtőn.

Hova süllyedhet még?

Nézzük csak mi az a négy baklövés, amitől inkább szánnivaló, mint irigylésre méltó az ötven éves sztár.

1. Néhány éve kiderült, csupán hazudta magának a magas IQ-t, amivel annyit dicsekedett, valójában sosem volt a Mensa-társaság tagja.

2. A kínai földrengés idején magát a kínai népet és rossz karmájukat okolta az őket ért természeti katasztrófáért – amit természetesen zokon vettek, és ki is tiltották hazájukból.

3. Az őt körülrajongó pasik közül kiválasztotta a legfiatalabbat és legnyápicabb kinézetűt, aki állítólag csakis azért jár vele, hogy felvághasson a barátai előtt.

4. Az eleddig legdurvább vele kapcsolatban pedig a nemrég lezárult gyermekelhelyezési pere kapcsán történt: a perirat szerint ugyanis a szőkeség a hollywoodi berkekben istenített botoxszal akarta megszüntetni fia lábszagát.

- Az anya azt javasolta, Roan talpába fecskendezzenek botoxot, attól majd elmúlik a lábából áradó bűz – áll az aktában.

Emellett a tárgyaláson szemére vetették, amiért a karrierjét előtérbe helyezte a gyermekével szemben, és hogy nem törődött vele annyit, amennyit egy anyának kellene.

A velünk élő nárcizmus - Hogyan lehet felismerni a nárcisztikus embereket?

A Femina Klub januári vendége Dr. Bánki György pszichiáter szakorvos lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan lehet felismerni a nárcisztikus emberek sajátosságait, valamint segít megérteni nárcizmus mibenlétét, kialakulását, környezetre és társadalomra gyakorolt hatását illetve kezelhetőségét.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. január 16. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A múlt héten meghozott szigorú döntés szerint tehát a fiúcska Bronsteinnél marad, Stone havonta egy hétvégét tölthet vele, plusz a karácsonyi ünnepeket.

Ezt is szeretjük