Steve Irwin unokájától kiakad a cukiságmérő: a 3 hónapos Grace-ről szülei posztoltak
Bindi Irwin kislányát már most arra neveli, hogy tisztelje és szeresse az állatokat.

steve-irwin-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Irwin család generációk óta a vadvilággal és a természet rejtelmeivel foglalkozik, Steve Irwin szülei révén ismerkedett meg mindezzel. Édesapja hüllőkre szakosodott zoológusként végzett, édesanyja vadállatok rehabilitációjával foglalkozott.

Bob és Lynn Irwin alapították meg Ausztráliában a Queensland Reptile and Fauna Parkot, itt cseperedett fel fiuk, Steve, aki így már gyermekként megismerkedhetett a krokodilokkal és hüllőkkel. Felnőttként ezek a tanok tették híressé, számos természetfilm kötődik a nevéhez, hazánkban ezek közül a legismertebb a Krokodilvadász című sorozat lett. 

Steve Irwin 3 hónapos unokája

A természettudós az állatok szeretetét továbbadta gyermekeinek, Bindi és Robert fő bázisa ma is az Australia Zoo, édesapjuk halála után mindketten egyaránt küldetésüknek érzik, hogy megismertessék az embereket az anyatermészet csodáival, valamint a bolygó megóvására ösztönözzék őket. Bindi immár saját kislányának is továbbadhatja tudását. A 25 éves szőke szépség 2021. március 25-én adott életet gyermekének, aki a különleges Grace Warrior nevet kapta. A bejegyzés jobb oldalán található fehér nyílra kattintva még több képet láthatsz róla.

Az ifjú édesanya és férje, Chandler büszke szülőkként igyekeznek megörökíteni csemetéjük minden pillanatát. Ők nem tartoznak azon ismert emberek közé, akik mindenáron megóvják gyermeküket a kíváncsiskodóktól, mindketten viszonylag gyakran posztolnak Grace-ről az Instagramon. 

Rajongóik így nyomon követhetik, milyen gyorsan cseperedik a tündéri pici. A kis Grace  három hónaposan igazi mosolygós baba, aki a legnagyobb kíváncsisággal szemléli a világot. Anyukája és apukája már most elkezdte megismertetni vele az állatokat és a növényeket, rendszeresen ültetik babakocsiba, és indulnak közösen felfedezőútra az állatkertben.

- A szívem mélyén már most tudom, hogy a lányom megtalálja majd a saját útját, hogy jobb hellyé tegye a földet, és azt is biztosra veszem, hogy kötődni fog azokhoz a gyönyörű teremtményekhez, amelyeket itt védelmezünk az állatkertben - mesélte Bindi Irwin a The Bump interjújában. 

Enrique Iglesias tüneményes gyerekei

Képes összeállításunkban megnézheted Enrique Iglesias három gyermekét.

Ezt is szeretjük