Steve Irwin nyelvnyújtogatós unokája mindenkit elbűvöl: a 7 hónapos Grace tündéri baba
Steve Irwin unokája egyre aranyosabb.

steve-irwin-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Steve Irwin, a 2006-ban elhunyt legendás krokodilvadász biztosan büszke lenne a családjára, ugyanis gyermekei, Bindi és Robert viszik tovább a maga után hagyott örökségét. Ugyanolyan lelkesedéssel és kemény munkával vezetik édesanyjukkal, Terrivel az ausztráliai állatkertet, ahogyan azt ő tette. Nem mellesleg Bindi lánya csodálatos családot alapított, kislányáról, Grace Warriorról rendszeresen oszt meg imádni való felvételeket.

Fotókon Steve Irwin unokája

A 23 éves Bindi Irwin élete révbe ért, élete első nagy szerelmével, Chandler Powell-lel 2020 márciusában kötötték össze az életüket, a családalapítás hamar szóba jött köztük, kislányuk, Grace Warrior Irwin Powell idén márciusban született meg.

A kicsi szépen fejlődik, szülei rendszeresen posztolnak róla képeket, amelyek láttán rajongóik rendszeresen elolvadnak. A múlt héten Bindi megosztotta, bármikor előveszi a telefonját, hogy lefotózza Grace-t, a kislány huncut módon kidugja a nyelvét. Bár még csak hét hónapos, le sem tagadhatná a szüleit.

- Mindig azt tapasztaljuk, hogy ha minél több dolgot csinálunk vele, minél többet sétálunk, minél több állatot mutatunk be neki, annál jobban alszik az éjszaka. Tényleg jól működik. Már most nagyon elfoglalt leányzó. Szereti a kalandokat, és olyan boldog, kíváncsi kis ember. Már most elmondhatjuk: határozottan egy Irwin - fogalmazta róla édesanyja a People magazinnak.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen aranyos Steve Irwin unokája, Grace.

Ezt is szeretjük