Éretten is sugárzóan vonzó a 66 éves Stefanie Powers

A vörös szépség, Stefanie Powers egy sorozatbéli szereppel hódította meg közönségét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ahogy a filmeknek, úgy a sorozatoknak is megvan a maga divatja. Van, amikor az orvos- vagy krimisorozatok kerülnek előtérbe, máskor vígjátéki szériákkal bombáznak minket; egyszer a magányos hős a nyerő, majd egy nyerő páros, esetleg egy egész kis csapat próbálja kibogozni a készítők által egyre jobban összegubancolt szálakat.


Hogy melyik sorozat ér meg legalább négy-öt évadot, az persze nemcsak a tartalomtól, hanem például a sugárzási időtől is függhet.

Mindenesetre volt már arra példa, hogy néhány epizód után be kellett fejezni egy nagy reményekkel indult szériát, máskor meg a gyengébb eresztés is megér több szezont.

A lengyel felmenőktől származó Stefanie Powers is egy sorozattal került a köztudatba. A Hart to Hart sztorija egyszerű: adva van egy kalandvágyó milliomos házaspár, Jonathan és Jennifer Hart, akik valamiféle különös véletlennek köszönhetően minden epizódban belekeverednek egy-egy bűnügybe.

És ha már benne vannak, természetesen ki is nyomozzák, hű szolgálójuk és barátjuk, Max és kutyája segítségével.

Sorozatsztár és állatvédő

Amitől a széria több, mint száz részt megért 1979-84-ig, az a szimpatikus szereplőgárdának, no és persze a vörös hajú Powers kisasszonynak, valamint partnerének, a huncut mosolyú Robert Wagnernek volt köszönhető. A verhetetlen páros a kilencvenes években tévéfilmváltozatban is megjelent, ezeket a magyar nézők Nyomoz a páros gyűjtőnév alatt láthatták.

A színésznőnek kétségtelenül ez volt a legismertebb és legkedveltebb alakítása, több Emmy-re és Golden Globe-ra is jelölték Jennifer Hart szerepének eljátszásáért. A filmezés mellett foglalkozott az énekléssel is, több musicalben is hallható volt, de debütáló albuma csak 2003-ban jelent meg On The Same Page címmel.

Hogy érett korára sem esett össze, az valószínűleg annak köszönhető, hogy rendszeresen lovaspólózik – méghozzá nem amatőr szinten. Tehetségét egyértelműen elismeri, hogy külföldiként beválaszották a neves brit Royal County of Berkshire Polo Clubba, melynek többek között Károly herceg is a tagja.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezenkívül szívén viseli a vadállomány megőrzését – egykori kedvese, William Holden hatására lépett kapcsolatba ilyen célú szervezetekkel, majd a férfi 1981-es halálát követően Powers lett a William Holden Wildlife Foundation elnöke. Ahányszor csak alkalma adódik, a 66 éves színésznő felszólal az állatok védelmében.
Ezt is szeretjük