Éretten is sugárzóan vonzó a 66 éves Stefanie Powers

A vörös szépség, Stefanie Powers egy sorozatbéli szereppel hódította meg közönségét.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ahogy a filmeknek, úgy a sorozatoknak is megvan a maga divatja. Van, amikor az orvos- vagy krimisorozatok kerülnek előtérbe, máskor vígjátéki szériákkal bombáznak minket; egyszer a magányos hős a nyerő, majd egy nyerő páros, esetleg egy egész kis csapat próbálja kibogozni a készítők által egyre jobban összegubancolt szálakat.


Hogy melyik sorozat ér meg legalább négy-öt évadot, az persze nemcsak a tartalomtól, hanem például a sugárzási időtől is függhet.

Mindenesetre volt már arra példa, hogy néhány epizód után be kellett fejezni egy nagy reményekkel indult szériát, máskor meg a gyengébb eresztés is megér több szezont.

A lengyel felmenőktől származó Stefanie Powers is egy sorozattal került a köztudatba. A Hart to Hart sztorija egyszerű: adva van egy kalandvágyó milliomos házaspár, Jonathan és Jennifer Hart, akik valamiféle különös véletlennek köszönhetően minden epizódban belekeverednek egy-egy bűnügybe.

És ha már benne vannak, természetesen ki is nyomozzák, hű szolgálójuk és barátjuk, Max és kutyája segítségével.

Sorozatsztár és állatvédő

Amitől a széria több, mint száz részt megért 1979-84-ig, az a szimpatikus szereplőgárdának, no és persze a vörös hajú Powers kisasszonynak, valamint partnerének, a huncut mosolyú Robert Wagnernek volt köszönhető. A verhetetlen páros a kilencvenes években tévéfilmváltozatban is megjelent, ezeket a magyar nézők Nyomoz a páros gyűjtőnév alatt láthatták.

A színésznőnek kétségtelenül ez volt a legismertebb és legkedveltebb alakítása, több Emmy-re és Golden Globe-ra is jelölték Jennifer Hart szerepének eljátszásáért. A filmezés mellett foglalkozott az énekléssel is, több musicalben is hallható volt, de debütáló albuma csak 2003-ban jelent meg On The Same Page címmel.

A legszexisebb színésznők 50 fölött

Nézegess képeket!

Elolvasom
Hogy érett korára sem esett össze, az valószínűleg annak köszönhető, hogy rendszeresen lovaspólózik – méghozzá nem amatőr szinten. Tehetségét egyértelműen elismeri, hogy külföldiként beválaszották a neves brit Royal County of Berkshire Polo Clubba, melynek többek között Károly herceg is a tagja.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezenkívül szívén viseli a vadállomány megőrzését – egykori kedvese, William Holden hatására lépett kapcsolatba ilyen célú szervezetekkel, majd a férfi 1981-es halálát követően Powers lett a William Holden Wildlife Foundation elnöke. Ahányszor csak alkalma adódik, a 66 éves színésznő felszólal az állatok védelmében.
Ezt is szeretjük