Még a vőlegénye sem tudta megkülönböztetni a színésznőt és hasonmását
Sophie Turner és dublőre, Laura Butler a megszólalásig hasonlítanak egymásra.

sophie-turner-dublore-hasonlosag-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Trónok harca sztárjai komoly fizikai kihívásoknak voltak kitéve a filmvásznon: sárkányon repültek, lóháton vágtattak, vagy éppen karddal vívtak egymás ellen. Hogy a főszereplőket ne érje sérülés, és ne álljon le hosszú hetekre a fogatás, ezért a főbb karaktereket természetesen néhány jelenetben dublőrrel helyettesítették.

Így hasonlít Sophie Turner és dublőre

A Sansa Starkot alakító Sophie Turner is kapott maga mellé egy testdublőrt Laura Butler személyében, aki annyira hasonlít a színésznőre, hogy még a stábtagokat is összezavarta. A 22 éves diáklány saját bevallása szerint nem látja igazán a hasonlóságot, de a barátai és a családtagjai szerint kiköpött mása a sorozat egykori Sansájának - sőt, maga a színésznő is így véli.

- Sophie szerint is nagyon fura, mennyire hasonlítunk egymásra. Az első napunkon a forgatáson szinte ledöbbent, mikor meglátott. Mindig nagyon kedves volt velem, sokat beszélgettünk. Szerintem inkább a karakterre hasonlítok, mint Sophie Turnerre, bármennyire is viccesen hangzik ez. A fotókon sokkal jobban észreveszem a hasonlóságot, de élőben, amikor egyenesen ránézek, nem igazán látom.

A többi szereplő sokszor kevert össze Sophie-val, még Maisie Williams is kiakadt egyszer, mennyire hasonlítunk egymásra. Azt mondta, még a járásunk is teljesen egyforma. Sőt, vicces sztori, de egyszer még Sophie vőlegénye, Joe Jonas is összekevert vele, és megpróbált megcsókolni. Nagyon zavarba jöttünk mind a ketten - mesélte a Daily Mailnek.

Sophie Turner is megerősítette az állítását egy reggeli rádióműsorban:

- A Trónok harcában van egy dublőröm, aki annyira hasonlít rám, hogy az már őrületes. Még Joe is megpróbálta megcsókolni egyszer, és amikor rájött a tévedésre, nem győzte hajtogatni, hogy bocsi, bocsi, bocsi, nem téged akartalak megcsókolni. Szerintem vicces volt - mesélte Kent Smallnak a Nova Radióban.

Sophie Turner esküvői fotója

A kis baki sem állhatott a szerelmük útjába - Sophie és Joe nemrég férj és feleség lettek. Nézd meg az esküvői fotójukat!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük