Férjhez ment a Trónok harca Sansája - Álomszép menyasszonyi ruhában mondta ki az igent
Sophie Turner és Joe Jonas megosztották az első esküvői fotót.

sophie-turner-joe-jonas-eskuvoi-fotok-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Második alkalommal állt oltár elé a Trónok harca Sansa Starkját alakító Sophie Turner és szerelme, a Jonas Brothers együttes énekese, az egykori Disney-sztár, Joe Jonas.

Megosztották az első esküvői fotókat

Az első esküvő Las Vegasban zajlott le: a pár a Billboard Awards díjkiosztó gála után ugrott ki a szerencsejátékok városába egy rögtönzött menyegzőre. Akkor egy Elvis-imitátor adta össze őket a híres A Little White Chapel kápolnában, ahol egy rózsaszín Cadillac is parkol, hogy amellett örökítsék meg az újdonsült házaspárokat.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Mr and Mrs Jonas

Sophie Turner (@sophiet) által megosztott bejegyzés,

Most azért kissé fényűzőbb volt a ceremónia: egy párizsi kastélyban keltek egybe a hétvégén a barátaik és a családjuk színe előtt. A menyasszony egy lélegzetelállító Louis Vuitton-ruhában jelent meg az oltár előtt. Két képet is megosztottak a ruháról: az egyiket Sophie Turner, aki a Mr. és Mrs. Jonas feliratot tűzte a fotó alá, a másikat pedig a menyasszonyi ruha készítője, Nicolas Ghesquiere.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Absolut beauty @sophiet

🆖 (@nicolasghesquiere) által megosztott bejegyzés,

"Abszolút szépség" - írta a kép alá, melyen minden irányból megmutatta, milyen gyönyörű volt Sophie a nagy napján. Az esküvőn természetesen a színésznő sorozatbeli húga, egyben legjobb barátnője, az Aryát alakító Maisie Williams is részt vett. A Jonas Brothers többi tagja is jelen volt a feleségeikkel, sőt, még Joe másik bandája, a DNCE is meghívást kapott a rendezvényre.

Még a közös kutyusuk, Porky is részt vehetett a ceremónián, aki a násznagyokkal együtt csinos öltönybe bújt - és persze ellopta a show-t az összes jóképű férfi elől.

Kit Harington és Rose Leslie esküvője is gyönyörű volt

A való életben is egymásra talált a Trónok harca szerelmespárja - nézd meg, milyen volt Kit Harington (Havas Jon) és Rose Leslie (Ygritte) esküvője!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük