A Trónok harca Sansa Starkja bikiniben: második babáját várja rajongói szerint
Sophie Turnert a strandon kapták lencsevégre.

sophie-turner-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Trónok harca színésznője, Sophie Turner az elmúlt hetekben nagyobb figyelmet kapott a lesifotósoktól, ugyanis a rajongói szerint második babáját várja.

Se ő, se a férje, Joe Jonas nem nyilatkozott ezzel kapcsolatban egyelőre, ami nem véletlen, mert azon sztárpárok közé tartoznak, akik nem szeretnek a bulvárlapok címlapjain szerepelni. Első gyermeküket, a 2020. július 22-én megszületett Willát sem mutatták még meg a közösségi oldalukon.

A rajongók szerint ismét várandós Sophie Turner

A 26 éves színésznő a hétvégén Miami egyik strandján lazított, ahol több fotót is készítettek róla. Eddig nem erősítette meg a terhessége hírét, így több bulvárlap nem közölte ezt tényként egyelőre, de a rajongói szerint szemmel láthatóan második gyermekét várja.

„Mibe fogadjunk, hogy körülbelül a huszadik hétben van” - fogalmazta egy kommentelő az Instagramon.

Egy korábbi képe láttán február 15-én egy twitterező rajongó így fogalmazott róla: „Általában nem feltételezek semmit, mert mindenkinek más a teste. Azonban, ahogy Sophie Turner a hasát fogja, és azt hangsúlyozó ruhát visel, elhiteti velem, hogy ezeket a terhesség bejelentéseként használja anélkül, hogy bármit is mondana.”

Első gyermekét 2020 nyarán hozta világra, hamar visszanyerte a szülés után karcsú alakját, az alábbi, 2021 áprilisában készült kép is ezt bizonyítja róla.

2021 áprilisában még teljesen lapos hassal fotózták le a színésznőt.
2021 áprilisában még teljesen lapos hassal fotózták le a színésznőt.
Fotó: Hollywood To You/Star Max / Getty Images Hungary

Turner és Joe Jonas kapcsolata 2016-ra vezethető vissza, év végén kezdték róluk pletykálni, hogy összejöttek. 2017 elején hivatalosan is bejelentették, hogy járnak, majd a Golden Globe-gála afterpartiján szerelmesekként debütáltak. 2017 nyarán Turner a Marie Claire-nek adott interjújában vallotta be, mennyire boldog a zenésszel, azonban frusztrálja, hogy a figyelem középpontjában vannak.

- Úgy érzed magad, mintha egy akváriumban élnél.

Hamar komolyra fordult a kapcsolatuk, 2017 őszén megtörtént az eljegyzés, majd 2019-ben titokban keltek egybe Las Vegasban. 

Angelina Jolie lánya friss fotón

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban Angelina Jolie és Brad Pitt lánya, Shiloh.

Ezt is szeretjük