Sophie Marceau a Házibuli imádott tinisztárja volt: fantasztikusan néz ki az 55 éves színésznő

Sophie Marceau három év után tért vissza a mozivászonra.

sophie marceau cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sophie Marceau akkor hódította meg sokak szívét, amikor 1980-ban feltűnt a Házibuli című filmben, ő alakította az első szerelmet megélő kamasz lányt, Vicet. Akkora nagy siker lett az alkotás, hogy két évvel később kijött a második rész A házibuli folytatódik címmel. Ennek a két filmnek köszönhetően Franciaország egyik legkedveltebb színésznője lett, de Hollywoodban is kipróbálta magát, A világ nem elég című James Bond-filmben Pierce Brosnan oldalán, A rettenthetetlenben Mel Gibsonnal játszott együtt.

Fantasztikusan néz ki az 55 éves Sophie Marceau

November 17-én ünnepelte 55. születésnapját, az elmúlt években kevesebb filmszerepet vállalt, de három év után visszatért, a Tout s’est bien passé című drámája 2021-ben jelent meg, 2022-ben az I Love America sztárja lesz.

Bár hatalmas sztárrá nőtte ki magát, sosem érdekelte a csillogás vagy a szereplés, derült ki a Figarónak adott interjújából.

- Egyáltalán nem erről álmodtam, nagyon nem. Arról álmodoztam, hogy csendes és független életem lesz, és sokat utazom. A reflektorfényben való létezés nem természetes számomra. Gyerekként az összes osztályfotózáson sírtam. Amint megláttam egy kamerát, úgy éreztem, ellopják tőlem a lelkemet.

Színésznőként maximálisan elfogadja az idő múlását.

- Nem akarok szembeszállni az idővel, tudom, hogy úgyis megnyeri a meccset, inkább barátkozni akarok vele. Tapasztalatból tudom, hogy az élet és a mozi nem ugyanaz. Amikor a képernyőn látod magad, az elég sokkolóan hathat, sőt, ez így van még fiatalon is.

Képes összeállításunkban megnézheted Sophie Marceau friss képeit.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük