Sophia Loren 11 év után újra forgat: a 86 éves színésznő külsejét így alakították át a filmben
Sophia Loren nem a megszokott külsejével látható a Netflix új drámájában.

sophia-loren
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem túlzás azt állítani Sophia Lorenről, hogy élő legenda. Egyike azon kevés színésznőknek, akik Oscar-, Golden Globe- és BAFTA-díj-birtokosnak mondhatják magukat. A 86 éves dívát jó ideje nem láthattuk játékfilmben szerepelni, ám most visszatért a kamerák elé, méghozzá egy szívszorító alkotásban.

A The Life Ahead című dráma főszerepében tűnik fel, melyet fia, Edoardo Ponti rendezett. A film cselekményét Romain Gary francia származású író 1977-es regényéből adaptálták. A filmcsillag pedig Madame Rosát alakítja benne, aki abból él, hogy prostituáltak gyermekeit neveli fel.

Sophia Loren a The Life Ahead című filmben

Loren számára ez igazi jutalomjáték, hiszen a világirodalom egyik legkiemelkedőbb alakjának tartja karakterét. 

- Egyszerre törékeny és erős, szemtelen, és rengeteg mindenben emlékeztet édesanyámra - nyilatkozta a Vanity Fair magazinnak.

A szerep kedvéért át is kellett alakulnia, a megszokott tűzvörös frizura helyett ősz tincsekkel szerepel. Sokan már most azt rebesgetik, hogy alakításával jó esélyekkel indul az idei Oscar-gálán, mások pusztán örülnek, hogy újra megcsodálhatják, milyen lenyűgözően tehetséges.

Képes összeállításunkban mutatjuk, hogy alakították át Sophia Lorent a filmben, valamint azt is megnézheted, mennyit változott az elmúlt esztendőkben. 

Ezt is szeretjük