Friss fotókon a 84 éves Sophia Loren - Elképesztő, hogy néz ki ma az olasz díva

Legalább húsz évet letagadhatna a korából.

sophia-loren-2019-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sophia Lorent sokáig a világ egyik leggyönyörűbb színésznőjeként tartották számon. Ennek fényében nem is meglepő, hogy az olasz díva még mindig csodaszép, annak ellenére, hogy idén szeptemberben már a 85. születésnapját ünnepelheti.

Így néz ki ma Sophia Loren

A színésznő ráadásul plasztika nélkül ilyen szép és fiatalos - eszébe sem jutott kés alá feküdni. Pedig már fiatalkora óta megpróbálta rákényszeríteni a szakma, ő azonban nem volt hajlandó megműttetni magát, hogy megfeleljen a hollywoodi elvárásoknak:

- Emlékszem rá, még a karrierem kezdetén azt mondták, hogy plasztikáztatnom kellene, mert az orrom túl hosszúkás, a szám pedig túl széles. Azt mondtam nekik: "Na idefigyeljetek. Nem fogom megváltoztatni az arcomat, mert így szeretem. És, ha azt akarjátok, hogy műttessem meg az orromat, akkor inkább hazamegyek Pouzzoliba". Még ilyet! Azt akarták, hogy olyan kis pisze, franciás orrom legyen. El tudnátok képzelni egy olyannal? Őrület - nyilatkozta a The Hollywood Reporternek.

Azóta sem feküdt kés alá, és büszkén viseli a ráncait. Igaz, nincs túl sok az arcán még ennyi idősen sem, úgyhogy nincs túl nehéz dolga. Összeállításunkban megnézheted a legfrissebb fotóit - így néz ki ma az olasz díva!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük