A 73 éves Sigourney Weaver arany estélyiben pompázott az Oscar-gálán: ellopta a rivaldafényt

Sigourney Weaver is színpadra lépett a 2023-as Oscar-gálán. Ő maga is úgy ragyogott, mint egy aranyszobor.

sigourney-weaver-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Oscar-gála minden évben különleges. Nemcsak azért, mert megtudhatjuk, az Akadémia kinek ítélte oda az aranyszobrokat, ezen az estén gyűlik össze az álomgyár krémje, gyakran olyan nevek is tiszteletüket teszik a ceremónián, akiket régen, vagy csak ritkán láthat a nagyközönség. A 95. Oscaron sem volt ez másként, a Dolby Színház megtelt a hírességek színe-javával.

Sigourney Weaver estélyije a 2023-as Oscar-gálán

Sigourney Weaver is végigvonult a vörös szőnyegen, a 74 éves színésznő nem sokszor mutatkozott nyilvános eseményen az elmúlt időszakban. A nézők 2022-ben az Avatar: A víz útja című filmben találkozhattak vele, a ceremónián ő prezentálta a filmet a közönségnek.

Már a vörös szőnyeges bevonuláskor mindenkinek leesett az álla, amikor feltűnt a színen. Úgy festett, mint egy megelevenedett aranyszobor a csillogós estélyijében. A Givenchy álmodta meg a csillogó darabot, a testhezálló fazon kihangsúlyozta, hogy az Alien-filmek egykori sztárjának tökéletes, sportos az alakja. Nem ő volt az egyetlen hatvan felett járó híresség, aki tündökölt a 95. Oscar-díjátadón, képeken mutatjuk a többieket is! 

Nézd meg az idei év legszebb ruháit az Oscar-gálán!

Képes összeállításunkban megnézegetheted, melyek voltak az idei Oscar-gála legszebb kreációi.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük