Salma Hayek szexin dekoltált estélyiben csillogott az Oscar-gálán: fotókon a díjátadó legszebb ruhái

Képes összeállításunkban végignézheted, mely női sztárok ragyogtak a legfényesebben a 2023-as Oscar-gála vörös szőnyegén.

A 2023-as Oscar-gála ruhái
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Egy ideig úgy tűnt tegnap, hogy veszélyben lehet az idei Oscar-gála, ugyanis heves vihar csapott le Kaliforniára, súlyos áradások pusztítottak szerte Los Angelesben. Szerencsére az időjárás végül kedvezően alakult, így magyar idő szerint ma hajnalban 95. alkalommal megtartották a díjátadót. Sokaknak nem is maga a ceremónia, hanem az azt megelőző vörös szőnyeges bevonulás a kedvence, hiszen imádják megnézegetni a női sztárok szebbnél szebb ruhakölteményeit.

Ruhák a 2023-as Oscar-gálán

A divatrajongóknak az idei évben sem kellett csalódniuk, a hírességek gyönyörű darabokban jelentek meg. Sokan követték a hagyományokat, és a visszafogott elegancia stílusának jegyében választották ki, mit viseljenek az estén. Mások a megszokottnál szexibbre vették a figurát, Lady Gaga, Halle Berry és Salma Hayek is a nőies oldalát hangsúlyozta.

Utóbbi csak úgy ragyogott a Gucci divatház testhezálló estélyijében. Ez a fazon tökéletesen mutatott homokóra alakján, a ruha szexin kivágott dekoltázsa pedig rátett még egy lapáttal a dögös összhatásra. Rajta kívül még rengeteg A-listás híresség vonult végig a vörös szőnyegen. Képes összeállításunkban megnézegetheted, melyek voltak az idei Oscar-gála legszebb kreációi.

Nézd meg a tavalyi Oscar-ruhákat is!

Képeken végignézheted, hogy a tavalyi évben mely sztárok viselték a legszebb darabokat az Oscar-gálán.

Jennifer Garner tűzpiros estélyiben ragyogott az Oscar-gálán: fotókon a díjátadó legszebb kreációi

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük