Salma Hayek szexin dekoltált estélyiben csillogott az Oscar-gálán: fotókon a díjátadó legszebb ruhái

Képes összeállításunkban végignézheted, mely női sztárok ragyogtak a legfényesebben a 2023-as Oscar-gála vörös szőnyegén.

salma-hayek-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy ideig úgy tűnt tegnap, hogy veszélyben lehet az idei Oscar-gála, ugyanis heves vihar csapott le Kaliforniára, súlyos áradások pusztítottak szerte Los Angelesben. Szerencsére az időjárás végül kedvezően alakult, így magyar idő szerint ma hajnalban 95. alkalommal megtartották a díjátadót. Sokaknak nem is maga a ceremónia, hanem az azt megelőző vörös szőnyeges bevonulás a kedvence, hiszen imádják megnézegetni a női sztárok szebbnél szebb ruhakölteményeit.

Ruhák a 2023-as Oscar-gálán

A divatrajongóknak az idei évben sem kellett csalódniuk, a hírességek gyönyörű darabokban jelentek meg. Sokan követték a hagyományokat, és a visszafogott elegancia stílusának jegyében választották ki, mit viseljenek az estén. Mások a megszokottnál szexibbre vették a figurát, Lady Gaga, Halle Berry és Salma Hayek is a nőies oldalát hangsúlyozta.

Utóbbi csak úgy ragyogott a Gucci divatház testhezálló estélyijében. Ez a fazon tökéletesen mutatott homokóra alakján, a ruha szexin kivágott dekoltázsa pedig rátett még egy lapáttal a dögös összhatásra. Rajta kívül még rengeteg A-listás híresség vonult végig a vörös szőnyegen. Képes összeállításunkban megnézegetheted, melyek voltak az idei Oscar-gála legszebb kreációi.

Nézd meg a tavalyi Oscar-ruhákat is!

Képeken végignézheted, hogy a tavalyi évben mely sztárok viselték a legszebb darabokat az Oscar-gálán.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük