Zendaya pink, virágos estélyijében a SAG Awards legszebbje volt: ilyen kreációkban gáláztak a sztárok

Ilyen ruhákba bújtak a sztárok a 2023-as SAG Awards alkalmából.

GettyImages-1247517523
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Magyar idő szerint hétfő hajnalban osztották ki 29. alkalommal a Screen Actors Guild Awards-díjakat, a legjobb filmek és sorozatok készítőit jutalmazták. Az idei SAG Awards nemcsak a filmes rajongóknak, hanem a divat megszállottjainak is tartogatott meglepetéseket.

Ruhák a 2023-as SAG Awardson

A Los Angelesben megrendezett eseményen Zendaya volt az egyik legszebb, a színésznő meghozta a tavaszt a vörös szőnyegre: virágokkal díszített, pink színű Valentino estélyijét nehéz lett volna nem észrevenni. A kreáció tökéletesen kiemelte karcsú alakját.

Ő is a jelöltek között volt az Euphoriában nyújtott alakítása miatt, ám végül a legjobb drámasorozat színésznője Jennifer Coolidge, a Fehér Lótusz sztárja lett.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen ruhákat viseltek a női sztárok a 2023-as SAG Awardson.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük