A gyógyíthatatlan beteg Christina Applegate lányával gálázott: szerinte ez volt élete utolsó díjátadója

Christina Applegate is részt vett a 2023-as SAG Awardson.

GettyImages-1247518688
beauty and style
Top olvasott cikkek

Christina Applegate is a jelöltek között volt a 2023-as SAG Awardson, a Halott vagy című sorozat új évadában való alakítása miatt szállt versenybe a többi színésznővel.

A díjátadót magyar idő szerint hétfő hajnalban tartották meg Los Angelesben. A szklerózis multiplexszel küzdő színésznő 12 éves lányával, Sadie-vel lépett a vörös szőnyegre.

Christina Applegate a SAG Awardson

Az 51 éves Applegate egy sétabot segítségével vonult végig a gála vörös szőnyegén. Nem egyedül ment a gálára, kislánya is ott volt mellette, hogy támogassa.

GettyImages-1247519805
Fotó: Gilbert Flores / Getty Images Hungary

A Los Angeles Timesnak adott interjújában elmondta, hogy színésznőként ez lesz élete utolsó díjátadója, amin részt vesz. Gyógyíthatatlan betegsége miatt már nem is vállal munkát.

- Ebben a pillanatban el sem tudom képzelni, hogy felkeljek hajnali öt órakor, majd 12-14 órákat eltöltsek egy forgatáson. Jelenleg nincsen meg az erőm, hogy ezt csináljam.

Végül nem ő nyert, a legjobb, vígjátéksorozatban játszó színésznőnek járó díjat a Hacks - A pénz beszél sztárja, Jean Smart kapta meg.

Donatella Versace lánya

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban Donatella Versace lánya, Allegra Versace.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük