Fotókon Donatella Versace 36 éves lánya: Allegra le sem tagadhatná édesanyját

Allegra Versace és édesanyja olyanok, akár két tojás.

donatella-versace-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Donatella Versace 1980-ban ismerte meg Paul Beck modellt, aki nem sokkal később a Versace egyik hivatalos arcává vált.

A munkának köszönhetően egymásba szerettek, 1983-ban pedig kimondták a boldogító igent. Lányuk, Allegra 1986-ban, fiuk, Daniel 1989-ben látta meg a napvilágot. Allegra 36 évesen kiköpött édesanyja, szőke haja és testalkata igazi modellekéhez méltó.

Donatella Versace lánya, Allegra

Allegra egyértelműen a világ egyik legjelentősebb divatbirodalmának örököse. Gyakran kapják lencsevégre a lesifotósok, a szőkeség mindig elegáns öltözékben és sok sminkkel az arcán jelenik meg a nagyobb eseményeken.

Érdekességnek számít, hogy már gyerekként sem volt oda az ismertségért és a hírnévért. Donatella Versace 2007-ben a Harper’s Bazaarnak beszélt arról, hogy mindig igyekezett megóvni gyermekeit a rivaldafénytől.

- Megpróbáltam megvédeni a gyerekeimet a reflektorfénytől. Allegra 18 éves koráig különösen. Akkor - és most is - nem az a fajta lány, aki bármit is mutogatni akarna. Ő saját maga akar lenni, nem valakinek a lánya vagy az unokahúga. Nehéz úgy felnőni, ahogy én felnőttem, a nyilvánosság előtt. Ez egy nagy családi név, amellyel sokan versenyeznek.

A 36 éves nőt sokszor bántották már a kommentelők kinézete és túl vékony testalkata miatt, amely mögött sokak szerint anorexia áll. Karakteres arcvonásait és csinos testalkatát egyértelműen édesanyjától örökölte.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban Donatella Versace lánya, Allegra Versace.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük