David Hasselhoff 32 éves lánya gyönyörű menyasszony volt: szexin kivágott ruhában ment férjhez

Taylor Hasselhoff a dögös stílusra szavazott. Február 4-én tartott esküvőjén nőiesen trendi ruhában állt az oltár elé.

david-hasselhoff-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

David Hasselhoff nagyobbik lánya 2023 februárjának első hétvégéjén férjhez ment. A 32 éves Taylor Hasselhoff menyasszonyi ruhája a nőiességet és az eleganciát ötvözte.

A luxusingatlanokkal foglalkozó Taylor és egy évvel idősebb párja február 4-én mondták ki a boldogító igent 186 fős vendégsereg előtt a festői szépségű Escondidóban Kaliforniában.

Taylor Hasselhoff menyasszonyi ruhája

Taylor és Madison álomesküvőjéről a Love Is Wedding Video & Photo elnevezésű esküvői fotózással és videózással foglalkozó cég osztott meg elsőként képeket az Instagramon. A bejegyzésük jobb oldalán található nyílra kattintva több képet is láthatsz az ifjú párról, Taylor ruhájáról és a helyszínről. A negyedik felvételen édesapjával látható.

A hagyományokhoz illően Taylort apja kísérte az oltárhoz: a The Verve együttes Bittersweet Symphony című dalára vonultak be. A People magazin exkluzív interjújában bevallotta, az egész ceremónia alatt ez volt számára a legmeghatóbb pillanat.

A cikk az ajánló után folytatódik

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

- Abban a pillanatban, hogy megláttam az édesapámat, könnyekben törtem ki. Szerintem ez azért van, mert születésemtől kezdve ő testesítette meg a fényt az életemben. Hihetetlenül támogató és odaadó apa, és pontosan tudom, mennyire fontos számára a boldogságom.

Az Ethernal Gardens kerthelyisége álomszerű helyszíne volt az álomesküvőnek, de a prímet egyértelműen a menyasszonyi ruha vitte el. Taylor az NWLA nevű Los Angeles-i divatházból választotta ki a gyöngyökkel kirakott darabot, amelynek testhezálló fazonjánál már csak a dekoltázsa volt szexisebb. 

A pár egyébként 2021 decembere óta járt jegyben, korábban egy társkereső alkalmazásnak köszönhetően ismerkedtek meg. 

David Hasselhoff 27 évvel fiatalabb felesége

David Hasselhoff két kudarcba fulladt házasság után találta meg élete szerelmét, Hayley Robertset. Rendszeresen megjelennek együtt a vörös szőnyegen, a fotóikon látszik, mekkora a harmónia közöttük. Képes összeállításunkban megnézheted, ki rabolta el a Baywatch sztárjának szívét.

Ezt is szeretjük