Dögös, szőke nő David Hasselhoff 27 évvel fiatalabb felesége: Hayley rajongóból lett a sztár szerelme

David Hasselhoff és felesége 2011 óta elválaszthatatlanok.

GettyImages-986652818
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

David Hasselhoff két kudarcba fulladt házasság után találta meg élete szerelmét, Hayley Robertset, akivel idén már a szerelmük 11. évfordulóját, házasságuknak pedig a negyedik évfordulóját ünnepelhették meg.

David Hasselhoff és felesége

Amikor Hasselhoffot felkérték a Britain's Got Talent egyik zsűritagjának, akkor Angliában tartózkodott. Ez idő alatt Cardiffban is járt, ahol egy lelkes női rajongója leszólította, és autogramot, illetve közös képet kért tőle. A Baywatch és a Knight Rider sztárjának nagyon megtetszett a lány, aki mint kiderült, Hayley volt, így egy ajánlattal állt elő: teljesíti a kérését, ha cserébe megadja neki a számát. A szőke szépség végül beadta a derekát, és azóta is elválaszthatatlanok. Eleinte Hayley-nek fura volt a nagy korkülönbség, ma már viszont nem érdekli ez.

- A kezdetekkor sokalltam a köztünk lévő korkülönbséget, és aggódtam is miatta, de most már nem zavar. David a korához képest sokkal fiatalosabban viselkedik, nem is törődik az életkorával. Valószínűleg én kicsit érettebb vagyok, emiatt nem is érzem meg, hogy mennyivel idősebb nálam - idézte a szavait a The Sun.

Öt év járás után történt meg a lánykérés, majd két évvel később, 2018 júliusában összeházasodtak. Rendszeresen megjelennek együtt a vörös szőnyegen, a fotóikon látszik, mekkora a harmónia közöttük. Képes összeállításunkban megnézheted, ki rabolta el David Hasselhoff szívét.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük