A Dirty Dancing Babyjének lánya igéző szépség: íme a 21 éves Stella

Jennifer Grey lánya, Stella le sem tagadhatná híres édesanyját.

jen-grey-coer
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Grey és Clark Gregg egy szem lánya, Stella is már a felnőtt éveit éli, jelenleg még egyetemre jár. 

Jennifer Grey lánya, Stella

A Dirty Dancing sztárja és a színész 2000-ben szerettek egymásba, 2001 júliusában össze is házasodtak. Lányuk ugyanebben az évben, decemberben született, így 2023 végén már a 22. szülinapját ünnepelheti. Bár a szülők 2020-ban bejelentették válásukat, ettől függetlenül mindketten kiveszik a részüket a gyermekük életében.

Stella már egész kislány korától megjelent olykor a vörös szőnyegen híres szülei oldalán, 2013-ban szerepelt apja oldalán a Bízz bennem című filmben, 2017-ben szintén Clark Gregg mellett láthatták a rajongók a A SHIELD ügynökei című sorozatban. Manapság elég aktív a közösségi médiában, különösen a TikTokon, ahol közel százezren követik, videói eddig közel négy és fél millió lájkot zsebeltek be.

@stellafrancesgregg

♬ Hey, Mickey! - Baby Tate

Instagramján kicsit kevesebben követik, közel 43 ezer ember kíváncsi a posztjaira. 2020-ban érettségizett le, jelenleg a Los Angeles-i Tulane Egyetem hallgatója. Azt nem lehet tudni, hogy a színészetet komolyan gondolja-e, vagy sem, illetve azt sem árulta el magáról a nyilvános platformokon, hogy az egyetemen milyen szakra jár.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép nő lett Stella Greggből.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Profimedia

Ezt is szeretjük