Lady Gaga smink nélkül lépett fel az Oscar-gála színpadán: nagy volt a kontraszt a vörös szőnyeges külsejéhez képest

Lady Gaga mindenkit megdöbbentett a megjelenésével.

lady-gaga-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lady Gaga is részt vett fellépőként a 2023-as Oscar-gálán, amelyen elképesztő megjelenéssel rukkolt elő. Az énekesnőtől már megszokhattuk az extravagáns kinézetet és a sok sminket, azonban most valósággal mindenkit megdöbbentett.

Smink nélkül, rögtönzött, tőle egyáltalán nem megszokott kinézettel kezdett bele az éneklésbe a nagy eseményen. Januárban egyébként posztolt is az Instagramjára egy természetes képet, amelyen szintén nem volt rajta festék.

Lady Gaga smink nélkül az Oscar-gálán

Sokáig kérdéses volt, hogy egyáltalán fellép-e a gálán, azonban az énekesnő mégis úgy döntött, hogy szürke, rövid ujjú pólóban, szaggatott farmerben és tornacipőben a színpadra áll. A Hold My Hand című dalát adta elő, amely a Top Gun: Maverick betétdala is egyben, és igen nagy sikert aratott már közvetlenül a megjelenése után.

lady-gaga-smink-nelkul
Fotó: Profimedia

Ha jobban megnézzük a közeli felvételt, észrevehetjük, hogy teljesen natúr arccal állt ki a reflektorfénybe. Egy gramm festék sincsen rajta, teljesen természetes valójában láthatjuk, ahogyan eddig még soha. A produkcióból természetesen mit sem vett el a laza megjelenése, hiszen mindig szenvedéllyel és nagy érzelmekkel adja át a dalait.

Gisele Bündchen smink nélkül 

A szőkeség az Instagram-oldalán osztott meg egy közös képet édesapjával együtt, amelyen láthatóan nem visel sminket. A kommentelők is odáig voltak ezért a tartalomért.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük