A 47 éves Cameron Diaz smink nélkül - Így fest, ha nem fedi az arcát semmi

Sminkese, Gucci Westman készített vele interjút a színésznő Los Angeles-i otthonában.

cameron-diaz

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Cameron Diazról köztudott, hogy kényesen ügyel a magánéletére, és csak ritkán enged betekintést abba, hogyan éli a hétköznapjait. Most sminkesével - aki egyben az egyik legjobb barátnője – kivételt tett, beengedte az otthonába, hogy beszélgessenek egy jót, és közben a legújabb kozmetikumokkal tegye őt még szebbé.

A 47 éves szépség az Instagramon adott ízelítőt az interjúból, amelyet még a koronavírus-járvány előtt vettek fel: teljesen natúr arccal fogadta vendégét, ez szemmel láthatóan egy cseppet sem feszélyezte, hiszen festetlenül is csak úgy ragyogott.

Cameron Diaz smink nélkül mutatta meg magát

Kisgyermekes édesanyaként a legboldogabb időszakát éli meg. Első gyermeke, Raddix tavaly decemberben - valószínűleg béranya segítségével - jött a világra. A színésznő lassan közelít az 50 felé, augusztus 30-án ünnepli majd 48. születésnapját. Nem fél az öregedéstől, ráncait is nyíltan vállalja, így festett a videóban smink nélkül.

A rajongói abba is bepillantást nyerhettek, hogy milyen környezetben él kedvencük. Az épület egyik napfényes szobájában ültek le beszélgető partnerével, a helyiségen látszott, hogy a sztár a meghitt és otthonos stílust részesíti előnyben a lakberendezésben.

Gucci Westman számos hollywoodi hírességhez ellátogatott már, YouTube csatornáján megtekinthető, hogyan varázsolt kifogástalan sminket Demi Moore vagy Martha Stewart arcára, akik a szépítkezés közben meg is nyíltak neki. Cameron Diaz sem fojtotta magába az érzéseit, elmesélte, hogy élete legjobb döntése volt, hogy hozzáment gyermeke apjához, Benji Maddenhez. El is érzékenyült amikor arról beszélt, hogyan kényezteti szeretteit.

- A konyha teszi ki a házam felét. Amikor a szeretteimnek főzök, arra törekszem, hogy megteljen a szívük szeretettel miközben esznek, hogy érezzék a gondoskodást – mesélte, majd könnyes szemmel hozzátette, hogy mindjárt elsírja magát.

Világsztárok smink nélkül

Eva Longoria, Jennifer Lopez és Sharon Stone is megmutatta természetes arcát.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük