Antonio Banderas 22 évvel fiatalabb párja mellvillantós szettben ment az Oscar-gálára: Nicole vonzotta a tekinteteket

Íme a sztárpárok, akik együtt vonultak fel a 2023-as Oscar-gála vörös szőnyegén.

antonio-banderas-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Oscar-gála kétséget kizáróan az év eseménye, azon ritka alkalmak közé tartozik, amikor Hollywood krémje együtt ünnepli a filmes szakma legkiemelkedőbbjeit. Idén 95. alkalommal rendezték meg a ceremóniát, amelyen ezúttal is sok A-listás sztár tette tiszteletét. Ki szólóban, mások partnerükkel léptek a Dolby Színház előtt legurított vörös szőnyegre - ami idén kivételesen szürke árnyalatban pompázott.

A 2023-as Oscar-gála sztárpárjai

Antonio Banderashoz 22 évvel fiatalabb párja csatlakozott. Egy pillanatig sem csodálkozunk azon, hogy a 62 éves színész alig bírta levenni a kezét Nicole-ról, aki mellvillantós szettjében simán elvitte az est legdögösebbjének járó elismerést.

Az élénk rózsaszín összeállítás egy falatnyi topból és árnyalatában passzoló nadrágból állt. Az apró felső nemcsak a dekoltázsát, hanem kisportolt, lapos hasát is kihangsúlyozta. Mindezt egy tollakkal díszített kabát koronázta meg, ami lazán leomlott a válláról, miközben fotózták. Nem ők voltak a gála egyedüli szerelmespárja, Hugh Grant, Nicole Kidman és Halle Berry is szerelmükkel érkeztek. A esemény egyik nagy győztesét, Brendan Frasert szintén elkísérte a kedvese. Képes összeállításunkban megnézheted a 2023-as Oscar-gála sztárpárjainak képeit.

Nézd végig, mely sztárpárok mentek el a 2022-es gálára!

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy ragyogtak a vörös szőnyegen a sztárpárok tavaly.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük