Antonio Banderas 22 évvel fiatalabb párja mellvillantós szettben ment az Oscar-gálára: Nicole vonzotta a tekinteteket

Íme a sztárpárok, akik együtt vonultak fel a 2023-as Oscar-gála vörös szőnyegén.

Sztárpárok a 2023-as Oscar-gálán
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az Oscar-gála kétséget kizáróan az év eseménye, azon ritka alkalmak közé tartozik, amikor Hollywood krémje együtt ünnepli a filmes szakma legkiemelkedőbbjeit. Idén 95. alkalommal rendezték meg a ceremóniát, amelyen ezúttal is sok A-listás sztár tette tiszteletét. Ki szólóban, mások partnerükkel léptek a Dolby Színház előtt legurított vörös szőnyegre - ami idén kivételesen szürke árnyalatban pompázott.

A 2023-as Oscar-gála sztárpárjai

Antonio Banderashoz 22 évvel fiatalabb párja csatlakozott. Egy pillanatig sem csodálkozunk azon, hogy a 62 éves színész alig bírta levenni a kezét Nicole-ról, aki mellvillantós szettjében simán elvitte az est legdögösebbjének járó elismerést.

Az élénk rózsaszín összeállítás egy falatnyi topból és árnyalatában passzoló nadrágból állt. Az apró felső nemcsak a dekoltázsát, hanem kisportolt, lapos hasát is kihangsúlyozta. Mindezt egy tollakkal díszített kabát koronázta meg, ami lazán leomlott a válláról, miközben fotózták. Nem ők voltak a gála egyedüli szerelmespárja, Hugh Grant, Nicole Kidman és Halle Berry is szerelmükkel érkeztek. A esemény egyik nagy győztesét, Brendan Frasert szintén elkísérte a kedvese. Képes összeállításunkban megnézheted a 2023-as Oscar-gála sztárpárjainak képeit.

Nézd végig, mely sztárpárok mentek el a 2022-es gálára!

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy ragyogtak a vörös szőnyegen a sztárpárok tavaly.

Mila Kunis görög istennőként festett pink ruhájában az Oscar-gálán: Ashton Kutcher büszkén pózolt mellette

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük