Fotókon a 88 éves Shirley MacLaine: így éli most az életét a legendás színésznő
Shirley MacLaine 88 évesen is kirobbanó formában van, a színésznő rengeteget változott az évek során.

shirley-maclaine-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Shirley MacLaine igazi kortalan szépség, aki az idő múlásával sem veszít bájából és kisugárzásából. A 88 éves színésznőt olyan filmekben láthatták már a nézők, mint az Azt beszélik, A szerelem gyűrűje, a Coco Chanel, a Downton Abbey vagy éppen Az utolsó szó.

1953 és 1954 között a New York-i Majestic Theatre kóristája volt, ezután táncosnőként is kipróbálta magát. 1955-től kezdett el filmekben szerepelni, első alakítását a Bajok Harryvel című filmben nyújtotta. 1956 és 1957 között nagy megtiszteltetés érte, lehetőséget kapott rá, hogy a Broadwayn játszhasson. Ami a magánéletét illeti, Steve Parker producerrel 1954-ben házasodtak össze, kapcsolatuk 28 évig tartott. Gyermekük, Stephaine Sachiko Parker 1956-ban látta meg a napvilágot. A 66 éves nő édesanyjához hasonlóan színésznőként keresi a kenyerét.

Shirley MacLaine változása

A színésznőt legutóbb 2022 szeptemberében kapták lencsevégre a fotósok. Az egyik fotót mi is megmutatjuk róla.

shirley-maclanie
Fotó: Profimedia

Az Oscar-díjas sztár 2016-ban a People magazinnak beszélt arról, hogy a Steve Parkerrel hosszan tartó házasságának titka a nyitott kapcsolatukban rejlett. 

- Azt hiszem, azt mondanák sokan, hogy nyílt házasságot kötöttünk egymással 1954-ben, ami egy teljesen új élet kezdetét jelentette.

A cikk az ajánló után folytatódik

Azt is elmondta, hogy senki sem értette a megállapodásukat, de őket ez nem igazán érdekelte. 

- Ő alapvetően Japánban élt, én Amerikában dolgoztam, és néha találkoztunk. Mindig nagyszerű barátok voltunk, és párszor együtt is utaztunk. Úgy gondolom, hogy ez az alapja egy tartós házasságnak, ha tényleg ilyesmit akarsz csinálni.

Nyitott kapcsolatukról büszkén beszélt, amelyet azóta sem bánt meg.

shirley-maclaine-kepe
Fotó: Profimedia

- Nincs elég időnk arra, hogy mindenki szexualitásáról beszélgessünk. Nagyon nyitott voltam ezzel kapcsolatban, és ő is.

Ami a filmes karrierjét illeti, az 1989-es Acélmagnóliák film sztárja 2022 nyarán a The New York Postnak mesélt arról, hogy miért is vállalta el az ikonikus filmben való szereplést.

- Tetszett a forgatókönyv, és úgy gondoltam, hogy érdekes módon tükrözi a valóságot, ráadásul Peter Dinklage-dzsel akartam együtt dolgozni.

2022-ben két epizód erejéig a Gyilkos a házban című sorozatban láthattuk, a színésznőt elnézve pedig biztosan készül még pár újdonsággal a 2023-as évre is. 

Amanda Lear így néz ki most

Amanda Lear mindig is festőként képzelte el az életét, nem csoda, hogy Salvador Dalíval olyan jó kapcsolatot ápolt, ettől függetlenül sokan nem a festményei, hanem a dalai miatt ismerik. A '70-es évek diszkókirálynője volt, olyan számok köthetőek a nevéhez, mint a Follow Me, az Enigma vagy a Queen Of Chinatown. Manapság tévés személyiség Olaszországban, de a festészet és a zene is az élete része maradt.

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük