Emlékszel Amanda Learre? A 82 éves diszkókirálynő elképesztő formában van

Így néz ki most Amanda Lear.

amanda-lear-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Amanda Lear mindig is festőként képzelte el az életét, nem csoda, hogy Salvador Dalíval olyan jó kapcsolatot ápolt, ettől függetlenül sokan nem a festményei, hanem a dalai miatt ismerik. A '70-es évek diszkókirálynője volt, olyan számok köthetőek a nevéhez, mint a Follow Me, az Enigma vagy a Queen Of Chinatown. Manapság tévés személyiség Olaszországban, de a festészet és a zene is az élete része maradt.

Amanda Lear így néz ki most

A francia díva az olasz Corriere Della Serrának adott interjút idén szeptemberben, elmondta, hogy a festészet volt mindig is az első nagy szerelme, emiatt ha megkérdezik tőle, mi a foglalkozása, festőként mutatkozik be.

- Festőként fogok meghalni, nem énekesnőként. Ez az én terápiám, ettől kerülök egyensúlyba. A festészetnek köszönhetően nincs szükségem pszichiáterre, pedig az összes ismerősöm jár terápiára - fogalmazta.

Az év elején komoly szívműtétet hajtottak végre nála, friss képein ennek nyoma már egyáltalán nem látszik, fantasztikusan néz ki. Az interjú alatt szóba került a halál gondolata is, Lear kifejtette, hogy nem tart tőle, ha örökké élne, annak nem örülne, a legnagyobb büntetésnek tartaná azt, azonban hálás azért, hogy még mindig itt lehet köztünk.

- Nem félek a haláltól, éppen ellenkezőleg, a támogatója vagyok. Valóra váltottam az álmaimat, nagyon szép életem volt, minden reggel hálát adok azért, hogy élek, hálás vagyok a cappuccinómért és azért is, ha egy érdekes emberrel találkoztam. Nem is tudom, mire vágyhatnék még.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen remek formában van Amanda Lear.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük