Emlékszel Amanda Learre? A 82 éves diszkókirálynő elképesztő formában van
Így néz ki most Amanda Lear.

amanda-lear-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amanda Lear mindig is festőként képzelte el az életét, nem csoda, hogy Salvador Dalíval olyan jó kapcsolatot ápolt, ettől függetlenül sokan nem a festményei, hanem a dalai miatt ismerik. A '70-es évek diszkókirálynője volt, olyan számok köthetőek a nevéhez, mint a Follow Me, az Enigma vagy a Queen Of Chinatown. Manapság tévés személyiség Olaszországban, de a festészet és a zene is az élete része maradt.

Amanda Lear így néz ki most

A francia díva az olasz Corriere Della Serrának adott interjút idén szeptemberben, elmondta, hogy a festészet volt mindig is az első nagy szerelme, emiatt ha megkérdezik tőle, mi a foglalkozása, festőként mutatkozik be.

- Festőként fogok meghalni, nem énekesnőként. Ez az én terápiám, ettől kerülök egyensúlyba. A festészetnek köszönhetően nincs szükségem pszichiáterre, pedig az összes ismerősöm jár terápiára - fogalmazta.

Az év elején komoly szívműtétet hajtottak végre nála, friss képein ennek nyoma már egyáltalán nem látszik, fantasztikusan néz ki. Az interjú alatt szóba került a halál gondolata is, Lear kifejtette, hogy nem tart tőle, ha örökké élne, annak nem örülne, a legnagyobb büntetésnek tartaná azt, azonban hálás azért, hogy még mindig itt lehet köztünk.

- Nem félek a haláltól, éppen ellenkezőleg, a támogatója vagyok. Valóra váltottam az álmaimat, nagyon szép életem volt, minden reggel hálát adok azért, hogy élek, hálás vagyok a cappuccinómért és azért is, ha egy érdekes emberrel találkoztam. Nem is tudom, mire vágyhatnék még.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen remek formában van Amanda Lear.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük