Az 55 éves Sophie Marceau tűzpiros ruhában ragyogott Cannes-ban: elragadóan néz ki a Házibuli sztárja

Sophie Marceau tűzpirosban lopta el a show-t a cannes-i filmfesztiválon.

sophie-marceau-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sophie Marceau sem hagyta ki az idei cannes-i filmfesztivált, amely Európa egyik legjelentősebb filmes eseményének számít. A francia színésznő a The Innocent című francia dráma premierjére ment el.

Sophie Marceau a cannes-i filmfesztiválon

A francia szépség nevét 1980-ban ismerte meg a világ, amikor megkapta a Házibuli főszerepét, két évvel később kijött a második része A házibuli folytatódik címmel, a '80-as években ünnepelt tinisztárrá vált, olyan alkotásokban szerepelt, mint a Kellemes húsvéti ünnepeket!, az Eszelős szerelem vagy a Zsaruszerelem, később, a '90-es években ő játszotta Anna Kareninát, volt Bond-lány Pierce Brosnan oldalán A világ nem elég című moziban, de A rettenthetetlenben is ő játszotta a női főszerepet. Napjainkban is aktívan dolgozik, 2021-ben jött ki a Minden rendben ment című alkotása, idén pedig az Amazon Prime-on mutatták be az I Love America című filmjét.

A rendezést és az írást is kipróbálta, olyan mozikat rendezett, mint például a Beszélj a szerelemről! vagy A 401-es szoba titka. 2018-ban jelent meg az utolsó általa megálmodott film Madame Mills, une voisine si parfaite címmel.

Bár a Cannes-ban bemutatott filmben nem szerepel, ettől függetlenül ő is megjelent a premieren, a vörös szőnyegen egy piros színű, elegáns jumpsuit ruhában jelent meg, hozzá egy árnyalatban passzoló palástot is magára vett. Az 55 éves színésznő varázslatosan nézett ki.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép volt Sophie Marceau az idei cannes-i filmfesztiválon.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük