Jean-Paul Belmondo 34 éves unokája igazi francia szépség: a dögös Annabelle-ből modell és színésznő lett

Ámulunk Jean-Paul Belmondo lányunokájának stílusán.

belmondo-unoka-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Annabelle Belmondo Jean-Paul Belmondo elsőszülött unokája, a barna szépség 18 évesen kezdett modellkedni, előtte édesanyja, Florence Belmondo nem engedte, hogy kiskorúként a divatiparban építse a karrierjét. 2019 óta már színészkedik is, 2022-ben jelenik meg a Dawn Chorus című alkotása, amelynek ő lesz a női főszereplője.

Jean-Paul Belmondo lányunokájának stílusa

A 34 éves Annabelle sűrűn jelenik meg a vörös szőnyegen, a múlt héten a cannes-i filmfesztiválra is ellátogatott a Brother and Sister című film bemutatójára.

Ha nyilvánosan megjelenik, általában káprázatos ruhákban örökítik meg a fotósok, Cannes-ban egy tűzpiros Missoni estélyiben keltett feltűnést. Főleg a klasszikus és elegáns megoldások híve, de olykor szívesen megmutatja dögösebb oldalát is, így tett még 2020-ban a velencei filmfesztiválon. Akkor egy szexi, csipkés estélyire esett a választása.

Képes összeállításunkban megnézheted Jean-Paul Belmondo lányunokájának vörös szőnyeges fotóit.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük