A 82 éves Amanda Lear görög istennőként tündökölt Cannes-ban: bomba formában van a 70-es évek diszkókirálynője

Amanda Lear is részt vett az idei cannes-i filmfesztiválon.

amanda-lear-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Amanda Lear is részt vett az idei cannes-i filmfesztiválon. A '70-es évek imádott diszkókirálynője egy lila színű estélyiben keltett feltűnést, olyan volt, akár egy görög istennő.

Amanda Lear a cannes-i filmfesztiválon

A 82 éves énekesnő igazi energiabomba a napjainkban is, korábban megírtuk, hogy januárban egy szívműtétet hajtottak rajta végre Zürichben, a beavatkozást zökkenőmentesen elvégezték rajta az orvosok. Gyorsan felépült, március elején már a párizsi divathéten mutatkozott, majd ugyanebben a hónapban a Rai Uno csatornán láthatták viszont a nézők a Domenica In című műsorban, írta meg a Libero Quotidiano. Akkor elmondta a magánéletéről, hogy a szíve még mindig elhunyt férjéért, Alain-Philippe Malagnacért dobog, aki egy füstmérgezés következtében ment el még 2000-ben. A fiatalabb férfiaktól rengeteg bókot kap, ami nagyon imponál neki.

- Megváltozott a világ, a mai gyerekek pimaszabbak, van bátorságuk odalépni hozzád, és elmondani, hogy gyönyörű vagy, kedvellek. Ez régen társadalmi akadály volt, de most már nem az. Elhitették velünk, hogy egy bizonyos kor után a nőknek ugyanolyan szavatossági lejárata van, akár a joghurtnak. Ehelyett ezek a srácok továbbra is gyönyörűnek és vonzónak találnak téged. Még ha ebből semmi nem következik, és mindenki megy a saját maga dolgára, jó tudni, hogy valaki még mindig törődik veled - magyarázta a műsorban.

Nem véletlen, hogy még a fiatalabbak is felkapják a fejüket, ha szembejön velük a diszkókirálynő. A cannes-i filmfesztiválon is beragyogta a vörös szőnyeget. Bátran pózolt a fotósoknak, le sem tagadhatná, mennyire jól érzi magát a bőrében.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen fantasztikus formában van Amanda Lear.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük