Így fest most az 52 éves Tanita Tikaram: a 90-es évek népszerű popsztárja napjainkban is zenél
Tanita Tikaram, a Twist in My Sobriety előadója így néz ki most.

tanita-tikaram-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tanita Tikaram a '80-as és '90-es évek egyik népszerű énekesnője volt, 18 évesen csöppent bele a zeneiparba, legnagyobb slágere a Twist in My Sobriety volt, de sokan szerették tőle a Good Tradition és a Cathedral Song című számokat is.

Mély, rekedtes hangja a védjegyévé vált, ráadásul egzotikus vonásainak köszönhetően sokan megjegyezték egy életre az arcát. Bár Nyugat-Németországban született, maláj és szingaléz vér csörgedezik az ereiben.

Tanita Tikaram ennyit változott

Az énekesnő idén augusztusban lesz 53 éves, Instagramján tartja a kapcsolatot a rajongókkal. Ahogy a jobb oldali felvételen is látható, a zene továbbra is az élete része, februárban bejelentette, hogy négy új dalon dolgozik, de egyelőre ezeket még nem adta ki.

takita-tikaram
Fotó: Getty Images Hungary, Instagram/Tanita Tikaram

1988-ban jelent meg a debütáló albuma Ancient Heart címmel, a '90-es években hat további lemezt adott ki, majd egy kicsit lelassult, és kevésbé volt aktív, ennek okát a Songwriting magazinnak magyarázta el még 2016-ban.

- 18 évesen kezdtem, aztán három albumot csináltam, amik elég közel jelentek meg egymáshoz. Ezután elég hosszú szünetet tartottam, például volt, hogy nyolc év telt el két lemez között. Nem igazán tudtam előre, hogy nyolc évig nem fogok semmit csinálni, azt hiszem, csak felnőttem. Természetes, hogy egy ponton elsodródsz egy kicsit. Mindig tanultam a zenéről, és mindig írtam dalszövegeket, de voltak időszakaim, amikor nem voltam biztos abban, hogy tényleg ezt kellene csinálnom - fogalmazta, majd hozzátette:

- Amikor belekezdesz valamibe nagyon fiatalon, szinte nem is tudod, miért csinálod azt, aztán egyszer csak eljutsz egy vad pillanatodhoz, és rájössz, hogy pont ezzel kellene foglalkoznom.

tanita
Fotó: Instagram/Tanita Tikaram

Az énekesnő sok helyen élt már, például egy ideig Olaszországban, majd Franciaországban lakott, jelenleg Angliában van az otthona, Natascha Horn művész a párja. Azonban óvja a magánéletét, így arról nem lehet sokat tudni. Utolsó kislemeze, a Glass Love Train 2019-ben jelent meg.

Sabrina Salerno fehérneműs fotói

Képes összeállításunkban dögös, fehérneműs képeken láthatod, milyen hibátlan alakkal rendelkezik a ’80-as évek egykori idolja, Sabrina Salerno.

Ezt is szeretjük