Sabrina Salerno áttetsző fehérneműben pózolt: az 54 éves popsztár ilyen dögös
Sabrina Salerno szexi fehérneműben mutatta meg irigylésre méltóan tökéletes alakját.

sabrina-salerno-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Elég csak meghallanunk pár taktust a Boys (Summertime Love) című szerzeményből, máris megjelenik lelki szemeink előtt a ’80-as évek olasz popdívája, Sabrina Salerno. Az énekesnő a korszak egyik legismertebb sztárja volt Európába, tinik ezrei csápoltak a koncertjein.

Manapság a retró bulik állócsillagaként tartják számon hazájában, akit az Instagramon fittségéért, fiatalosságáért és karcsú alakjáért csodálnak a követői. Az 54 éves híresség nagyon aktív a közösségi médiában, és nem csak fellépéseiről posztol. Időről időre megmutatja magát merész képeken is.

 Sabrina Salerno fehérneműs fotói

Legutóbb egy áttetsző, fekete melltartóban pózolt. A lenge szett megmutatta, milyen vékony és izmos testtel büszkélkedhet. Bár úgy tartja, a genetikának kulcsfontosságú szerepe van abban, hogy az ember ötven felett is meg tudja tartani ezt a formát, elengedhetetlen az odafigyelés is.

- Szerintem olyan, hogy tökéletes test, nem létezik. De törekszem a fittség megőrzésére. Persze ez nagyban függ az adottságoktól is. Szerintem jó kiindulópont, amit a születésünkkel kaptunk, ebből kell építkezni, de nem szabad magától értetődőnek venni semmit - ecsetelte a Gazzetta dello Sport olasz magazinnak.

Mindent megtesz a sportos megjelenésért: heti minimum négyszer edz személyi edző segítségével, és az étkezésre is nagyon odafigyel. Egyáltalán nem fogyaszt cukrot, ami számára nem áldozat, hiszen nem édesszájú. Ha a tésztaételekről van szó, eggyel megengedőbb, néha igent mond a pizzára és a spagettire is. A mozgást illetően is megvannak az abszolút kedvencei, a TRX-edzésre és a rúdtáncra esküszik, utóbbi sokkal nehezebb, mint gondolnánk, rendkívüli hajlékonyságot és koncentrációt igényel.

Képes összeállításunkban dögös, fehérneműs képeken láthatod, milyen hibátlan alakkal rendelkezik a ’80-as évek egykori idolja, Sabrina Salerno.

Ezt is szeretjük