Az 55 éves Samantha Fox dögös, fehérneműs fotót posztolt: a 80-as évek énekesnője remek formában van

Samantha Fox elképesztően fest új fotóin.

samantha-fox-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A '80-as éveket uralta Samantha Fox, a modellből énekesnővé vált díva a Touch Me (I Want Your Body) című slágerével robbant a köztudatba még 1986-ban. 

A dal megjelenésekor csupán húszesztendős volt, szépségével rabul ejtette a férfi rajongókat akkoriban, ráadásul több szexi felvétel látott akkoriban róla napvilágot. Manapság is szívesen mutatja meg dögösebb oldalát.

Samantha Fox remek formában van

Az 55 éves énekesnő Instagram-oldalán tartja a kapcsolatot rajongóival, szinte rendszeresen tölt fel felvételeket, valamikor régi képekkel nosztalgiázik, máskor friss fotókkal lepi meg a követőit. Ezt a fehérneműs fotóját ebben a hónapban posztolta. Egy csipkés fehérnemű body volt rajta.

Rajongói nem mentek el szó nélkül a dögös fotó mellett: "Hiába telt el ennyi év, de még mindig szerelmes vagyok beléd!", "Gyönyörű és szexi nő vagy!", "Hihetetlen, hogy mennyire csodálatosan nézel ki" - fogalmazták a dicsérő kommenteket.

Utoljára 2018-ban jelent meg új dal tőle Hot Boy címmel, az elmúlt időszakban inkább a magánéletére koncentrált. Sajnos 2015-ben elveszítette kedvesét, menedzsere, Myra Stratton rákban hunyt el. Rá egy évvel később újra betoppant a szerelem az életébe, Norvégiában egy koncertjén az egyik rajongója, Linda egy olyan speciális jegyet vett, hogy a fellépés előtt találkozhatott az énekesnővel. Egyből ott volt a szikra köztük, ezután megbeszélték, hogy még találkoznak, a többi pedig már történelem. 2020-ban jegyezték el egymást, azóta az esküvőjüket tervezik.

Tradicionális esküvőt szeretnének, írta meg az OK magazin róluk. Mind a ketten arra vágynak, hogy fehérben mondják ki a boldogító igent, Samantha kicsit ideges a nagy nappal kapcsolatban.

- Érdekes, mert simán tudok énekelni több ezer ember előtt, azonban idegőrlő belegondolni abba, ahogy az oltár elé sétálok a szeretteim körében. Remélem, nem botlok meg semmiben sem - viccelődött az énekesnő.

Sabrina Salerno bikinis képei

Képes összeállításunkban megnézheted Sabrina Salerno bikinis fotóit.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük