Az 53 éves Sabrina Salerno bikinis fotói: a 80-as évek énekesnője kirobbanó formában van
Sabrina Salerno hetente négyszer edz, hogy formában tartsa magát.

sabrina-salerno-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sabrina Salerno Boys (Summertime Love) című slágere 34 évvel ezelőtt jelent meg, az énekesnő a '80-as évek szexszimbólumává vált egyik pillanatról a másikra. Napjainkban is énekel, de főleg a retró bulikra hívják. Már fiatalon is páratlan szépség volt, mesés alakkal rendelkezett, ugyanolyan sportos és csinos, mint fiatalon, ezt pedig a bikinis képei is alátámasztják.

Sabrina Salerno bikinis fotói

Az 53 éves, olasz díva Instagram-oldalára rendszeresen oszt meg felvételeket, a nyári időszakban rendszerint megszaporodnak nála a bikinis felvételek. Gyönyörű az alakja, még a huszonévesek is megirigyelhetik azt, persze nemcsak a jó géneknek, hanem a sok befektetett energiának is köszönheti tökéletes testét.

- Egy héten minimum négyszer edzek, ebből két alkalommal súlyzókkal dolgozom, a többi esetben pedig a funkcionális tréningnek kötelezem el magam - mesélte a Di Lei magazinnak.

Az egészséges életmód híve.

- Legalább nyolc óráig alszom mindennap, viszont nem vagyok túl szigorú diétázó. Gyakran és készségesen engedek az élvezeteknek az asztalnál, de mindig mértékkel teszem csak - tette hozzá.

Vannak olyan kedvencek, amikről sosem mondana le, ilyen a pizza és egy pohár vörösbor, azonban az nagy szerencséje, hogy nem rajong az édes ízekért, így könnyedén nélkülözi a desszerteket. Inkább a sós ételek állnak közel a szívéhez.

Képes összeállításunkban megnézheted Sabrina Salerno bikinis fotóit.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük